Dramatiek en triomf: De samenvatting met video's van de zevende dag op het WK Darts. PDC
PDC

Dramatiek en triomf: De samenvatting met video's van de zevende dag op het WK Darts.

Dramatiek en triomf: De samenvatting met video's van de zevende dag op het WK Darts.

De zevende dag van het Paddy Power Wereldkampioenschap Darten zag een golf van opmerkelijke prestaties en spannende confrontaties in Alexandra Palace, waar we de Belg Mike de Decker en Danny Noppert verloren in Londen.

Nederlandse debutant Berry van Peer liet een onuitwisbare indruk achter door Luke Woodhouse te verslaan in een zinderend duel. Van Peer, die op de 2023 Challenge Tour Order of Merit de eerste plaats behaalde, trotseerde de druk en sleepte een beslissende-set overwinning binnen, en dit opent de deur naar een veelbelovend tweede ronde duel tegen Josh Rock.

Danny Noppert, de zevende geplaatste speler, ondervond uitdagingen tegen Scott Williams. Ondanks een indrukwekkende 170 finish in de openingsleg, worstelde Noppert met zijn dubbelspel, wat resulteerde in een verrassende nederlaag in rechte sets tegen Williams.

De Belgische speler Mike De Decker gaf een vastberaden vertoning tegen Madars Razma. Met een sterke reeks van 15-darters en een vastberadenheid om terug te komen na een gelijkspel, toonde hij ongelooflijke veerkracht, maar Razma's superieure afwerking gaf hem uiteindelijk de overhand en beëindigde De Decker's wedstrijd in een 3-1 nederlaag.

Luke Littler, de tiener-sensatie, zette zijn opmerkelijke debuut voort door Andrew Gilding te verslaan. Goldfinger Gilding miste te veel kansen en de 16-jarige wist de druk er vol op te houden, dit leverden hem een plek op in de derde ronde, waar hij Canada's Matt Campbell zal ontmoeten.

Onder dit artikel vind je twee video's met samenvattingen en hoogtepunten van de zevende dag van het PDC Wereldkampioenschap. Deze video's bieden een overzicht van de spannende momenten en hoogtepunten van de wedstrijden van deze getalenteerde spelers.

Uitslagen PDC World Darts Championship:
Middagsessie dag 7 PDC-WK
Mickey Mansell 3-0 Xiaochen Zong (3-2, 3-0, 3-1) (R1)|
Berry van Peer 3-2 Luke Woodhouse (3-2, 2-3, 3-1, 2-3 3-0) (R1)
Madars Razma 3-1 Mike De Decker (3-0, 1-3, 3-2, 3-2) (R2)
Rob Cross 3-0 Thibault Tricole (3-0, 3-2, 3-0) (R2)

Avondsessie dag 7 PDC-WK
Luke Littler 3-1 Andrew Gilding (3-2, 3-2, 0-3, 3-1) (R2)
Scott Williams 3-0 Danny Noppert (3-2, 3-2, 3-1) (R2)
Gabriel Clemens 3-1 Man Lok Leung (3-1, 3-2, 0-3, 3-0) (R2)
Damon Heta 3-1 Martin Lukeman (3-2, 3-0, 1-3, 3-0) (R2)

Samenvatting middagsessie Paddy Power World Darts Championship

Samenvatting avondsessie Paddy Power World Darts Championship

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws