VIDEO: Russ Bray toont aan ook een dart talent te zijn op het podium met publiek PDC
PDC

VIDEO: Russ Bray toont aan ook een dart talent te zijn op het podium met publiek

VIDEO: Russ Bray toont aan ook een dart talent te zijn op het podium met publiek

Het PDC WK 2024 wordt het laatste toernooi voor Russ Bray als professionele caller voor de PDC waarbij hij de finale voor zijn rekening mag nemen.

Maar we kunnen hem nog terugverwachten op het podium als speler wanneer we kijken naar deze beelden.

download 27

Het zijn opnames die vorig jaar op het PDC WK zijn geschoten toen de scheidsrechter het mocht opnemen tegen Ethan Payne in Ally Pally. Voor degenen die niet bekend zijn met zijn tegenstander, dit is een bekende YouTuber met bijna 5 miljoen abonnees die beter bekend is als 'Behzinga'.

Er is uiteraard gesleuteld aan de getoonde montage want alhoewel 'The Voice' zelf daadwerkelijk geregeld een pijltje gooit is het niveau niet te vergelijken met de spelers waar hij de scores van omroept.

Zoals gezegd wordt het aanstaande wereldkampioenschap het laatste optreden voor Russ Bray en zoals ieder jaar organiseren we ook deze keer weer een gratis dartpoule. Wil jij het toernooi weer met extra spanning volgen en daarbij kans maken op één van de 10 prijzen beschikbaar gesteld door Dartwinkel.nl?

Doe dan mee via de link www.poules.com/dartfreakz en dan is de deelname gratis.

De 66-jarige scheidsrechter zal toch nog wel enkele keren te zien zijn. Zo zal hij nog steeds de PDC vertegenwoordigen op het World Series-circuit in 2024.

In het verleden heeft hij geschitterd in enkele van de meest iconische momenten van de sport, waaronder de finale van het wereldkampioenschap in 2007 tussen Phil Taylor en Raymond van Barneveld in de Circus Tavern. Hij was ook de caller tijdens de historische overwinning van John Part op Taylor in 2003 en kondigde de eerste wereldtitels aan voor Adrian Lewis, Michael van Gerwen, Gary Anderson en Peter Wright in respectievelijk 2011, 2014, 2015 en 2020.

Daar kan over enkele weken misschien nog een iconische finale aan worden toegevoegd wanneer er wordt uitgemaakt wie zich wereldkampioen van 2024 mag noemen.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws