Gary Anderson beging in zijn duel met Gerwyn Price toch weer een overtreding PDC
PDC

Gary Anderson beging in zijn duel met Gerwyn Price toch weer een overtreding

Gary Anderson beging in zijn duel met Gerwyn Price toch weer een overtreding

Woensdagavond waren de ogen gericht op Gerwyn Price en Gary Anderson. Daar waar ze elkaar 5 jaar geleden gek maakten op het podium met een reeks boetes tot gevolg was er deze keer wel respect voor elkaar.

Toch wist een oplettende kijker de Schot te betrappen op een overtreding zoals te zien is op deze beelden.

Gary Anderson beging in zijn duel met Gerwyn Price toch weer een overtreding

Het valt natuurlijk in het niet bij wat we in 2018 zagen maar het is wel degelijk een regel die hierbij wordt overtreden en dat is niet voor het eerst. Op het PDC WK 2021 liet The Flying Scotsman scheidsrechter Russ Bray schrikken met deze aggresieve variant van gisteren.

De Schot wist deze keer een overwinning te boeken op Gerwyn Price die al 5 jaar de gevolgen ondervind van het veelbesproken duel op de Grand Slam van 2018. Ook tijdens deze partij was dit weer het geval waarbij hij al wordt uitgefloten bij de opkomst.

Het is dan ook een boodschap aan Ricardo Pietreczko om het publiek dat hij nu tegen zich aan het werken is zo snel mogelijk weer in de armen te sluiten om te voorkomen de nieuwe Gerwyn Price te worden. In duel met Beau Greaves maakte hij zich al niet populair maar dit werd nog echter tijdens zijn partij tegen Nathan Aspinall.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws