Duitser verbaasd commentators met deze bizarre actie: "Dit heb ik nog nooit gezien" PDC
PDC

Duitser verbaasd commentators met deze bizarre actie: "Dit heb ik nog nooit gezien"

Duitser verbaasd commentators met deze bizarre actie: "Dit heb ik nog nooit gezien"

De wereld voor Ricardo Pietreczko is in een maand tijd volledig op zijn kop gezet. Op 15 oktober won hij de German Darts Championship en maakte zich daarmee zeer geliefd voor zijn thuispubliek.

Inmiddels zijn we een maand verder en is het publiek juist de grootste tegenstander geworden van de Duitser. Op dinsdagavond in duel met Nathan Aspinall haalde hij bovendien weer rare capriolen uit die zelfs Jacques Nieuwlaat nog nooit heeft meegemaakt zoals te zien is op deze beelden.

Duitser verbaasd commentators met deze bizarre actie: "Dit heb ik nog nooit gezien"

Hij wist het duel nog te winnen maar gezien zijn reactie leek het daar niet op. Ondanks de winst kon hij toch naar huis want hij voegde zich niet bij de beste 2 van de poule en bereikte daardoor de laatste 16 niet. In het interview na afloop sprak hij dan ook duidelijke woorden.

"Deze wedstrijd had niets meer te betekenen. Het publiek gedroeg zich schandalig tegen mij tijdens het duel met Beau Greaves. Ik ben blij dat ik naar huis kan, ben er klaar mee. Het is een toernooi van de kampioenen. Ik zat in een groep met drie Engelsen waaronder ook een vrouw. Het was heel zwaar voor me," liet Pietreczko weten voor de camera van Viaplay.

Een duel eerder tegen Beau Greaves liet Pikachu zich ook al kennen waarbij hij de strijd met het publiek aan ging. Zoals eerder in dit artikel aangegeven is het tij in enkele weken volledig gekeerd van publiekslieveling in Duitsland naar het publiek als grootste tegenstander in Engeland.

Het is ook niet vreemd dat de nieuwkomer hier aan moet wennen en er moeite mee heeft om hiermee om te gaan. Het probleem is wel dat hij met zijn reacties het momenteel alleen maar erger lijkt te maken. Zodra je het publiek tegen hebt dan kan je dat heel moeilijk keren zoals Gerwyn Price ook nog altijd ondervind. Voor The Iceman begon dit precies 5 jaar geleden op dit podium tijdens de finale van de Grand Slam of Darts na het incident met Gary Anderson en laat die twee vanavond weer tegenover elkaar staan.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws