Josh Rock stuurt iedereen het bos in met deze bijzondere route vanaf 93-finish PDC
PDC

Josh Rock stuurt iedereen het bos in met deze bijzondere route vanaf 93-finish

Josh Rock stuurt iedereen het bos in met deze bijzondere route vanaf 93-finish

Woensdagavond stond Josh Rock tegenover Krzysztof Ratajski en in het slot van de partij gebeurde iets bijzonders.

De Noord-Ier stuurde namelijk iedereen het bos in met een 93-finish via een route die men niet had voorzien zoals te zien is op deze beelden.

Josh Rock stuurt iedereen het bos in met deze bijzondere route vanaf 93-finish

De paniek zal achter de schermen ook zijn toegeslagen in het hok van de spotter. De regie slaagde er namelijk niet in om op tijd de juiste dubbel in beeld te brengen.

Na afloop liet hij voor het oog van de camera weten: "Ik hoop dat ik Krzysztof niet boos heb gemaakt met mijn uitbundige juichen."

Uiteindelijk zou Rocky de partij ook naar zich toe trekken waarmee hij zich plaatste voor zijn eerste kwartfinale op televisie. Hierin wacht James Wade als tegenstander op vrijdag 17 november.

Tegen Michael van Gerwen heeft Josh Rock voorheen al voor vuurwerk gezorgd en als we dat deze week krijgen dan zal dit in de finale gebeuren. Eerder kunnen de twee elkaar namelijk niet tegen komen.

De Nederlander zal op donderdagavond eerst moeten afrekenen met Damon Heta om uberhaupt de kwartfinale te bereiken waar Rocky op dit moment al van verzekerd is.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws