Grand Slam of Darts woensdag: Jeugd komt tekort tegen ervaring PDC
PDC

Grand Slam of Darts woensdag: Jeugd komt tekort tegen ervaring

Grand Slam of Darts woensdag: Jeugd komt tekort tegen ervaring

Na de poulefase zitten er nog 16 spelers in het toernooi en vanavond gaat de knock-out fase van start. Hierbij zullen we onder andere Gerwyn Price, James Wade, Jonny Clayton en Rowby-John Rodriguez in actie zien komen.

Het volledig speelprogramma is hieronder te bekijken.

Woensdag 17 november (vanaf 20:00 uur)
Ryan Joyce (95,04) 4-10 Rob Cross (102,91)
Joyce ging met een 3-2 voorsprong de pauze in maar zag de partij daarna al snel omslaan. Hij zou namelijk nog maar slechts 1 leg pakken in het vervolg. Rob Cross won het duel daarmee in 10-4 en plaatste zich voor de kwartfinale.

James Wade (98,09) 10-2 Rowby-John Rodriguez (90,37)
Wade kende weinig moeite met zijn tegenstander en had eigenlijk meer last van zijn eigen been. Strompelend ging The Machine over het podium en haalde de ene na de andere leg binnen. Bij een stand van 9-1 moest hij nog een keer even van het podium af. Bij terugkomst kreeg hij een 170-finish om zijn oren waarna hij de partij in het slot gooide.

Gerwyn Price (93,21) 10-8 Bradley Brooks (88,35)
In een vermakelijke partij zagen we de huidige nummer 1 van de wereld uitkomen tegen de nummer 79 van de wereld. Toch werd het nog een zeer spannend duel waarin er kansen lagen voor Bam Bam zoals de bijnaam van Brooks luidt. De ervaring van Price gaf de doorslag en daarmee won hij met 10-8.

Jonny Clayton (104,39) 10-2 Nathan Rafferty (91,93)
Ook de laatste jeugdspeler van de avond kon het niet waarmaken. Nathan Rafferty wist slechts 2 legs te winnen en zag Jonny Clayton met een 10-2 overwinning doorstoten naar de kwartfinale.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws