Ricardo Pietreczko ontvangt veel kritiek voor dit moment in partij met Beau Greaves PDC
PDC

Ricardo Pietreczko ontvangt veel kritiek voor dit moment in partij met Beau Greaves

Ricardo Pietreczko ontvangt veel kritiek voor dit moment in partij met Beau Greaves

Onlangs kon Ricardo Pietreczko nog op veel lof rekenen toen hij de German Darts Championship 2023 op zijn naam schreef.

Op zondag wist Pikachu het publiek echter tegen zich te keren door een onsportieve actie die hij uithaalde in zijn duel met Beau Greaves zoals te zien is op deze beelden.

Ricardo Pietreczko ontvangt veel kritiek voor dit moment in partij met Beau Greaves

Het was duidelijk dat het publiek op de hand was van de dame maar de Duitser leek hier grote moeite mee te hebben. Hij kon het niet verkroppen en uitte dit op een nogal opmerkelijke manier door de strijd met de aanwezige toeschouwers aan te gaan.

Beau Greaves liet het allemaal gebeuren en bleef er koelbloedig onder zonder dat dit invloed hard op haar spel. Het gemiddelde van 95,57 voor Greaves onderstreept nogmaals dat ze niks onder doet voor de grote mannen.

Onlangs liet ze ook al zien dat er een onderdeel in het darten is dat ze zelfs nog beter kan dan we een man ooit hebben zien doen. Dit was het aantal bull's-eyes op rij gooien waarbij ze vriend en vijand verraste door er wel heel veel op rij te gooien.

Op de Grand Slam bewijst ze op dit moment dat ze echt hoge ogen kan gooien tussen de top van de heren. Het feit dat ze nu ook gewonnen heeft van een Euro-toernooi winnaar blijkt dat ze voor niemand hoeft onder te doen.

Terwijl ze nog volop in de race zit van de Grand Slam of Darts wordt er door de toeschouwers al gesproken over haar besluit dat ze ondanks plaatsing voor het PDC WK 2024 toch niet in actie zal komen op dit wereldkampioenschap. Ze heeft er namelijk voor gekozen om voorkeur te geven aan de Lakeside en dus zullen we nooit weten hoe ver ze het op het PDC WK geschopt zou hebben.

Velen zijn er namelijk van overtuigd dat ze het optreden van Fallon Sherrock, die in 2020 won van Ted Evetts en Mensur Suljovic, kan overtreffen. The Queen of the Palace bereikte toen de laatste 32 dus veel dartskenners zijn ervan overtuigd dat Greaves in staat is om de laatste 16 te halen.

Op dinsdagavond spelen Beau Greaves en Ricardo Pietreczko hun laatste poulewedstrijden in een strijd voor een plek in de knock-out fase. De andere twee spelers in poule H zijn Nathan Aspinall en Damon Heta. Greaves zal haar laatste duel spelen tegen Heta en Pietreczko treft Aspinall.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws