PDC WK: Kevin McDine wint in een slordige wedstrijd van Barrie Bates PDC
PDC

PDC WK: Kevin McDine wint in een slordige wedstrijd van Barrie Bates

PDC WK: Kevin McDine wint in een slordige wedstrijd van Barrie Bates

Barrie Bates en Kevin McDine troffen elkaar in de eerste ronde. Het werd geen beste wedstrijd en de partij werd gekenmerkt door missers en slordige fouten. De vraag was dan ook wie zich op tijd herstelde van de fouten. In de eerste set is het McDine die o.a. een 117-finish noteert en uiteindelijk met 3-2 de set naar zich toe trekt. In de tweede set kwam McDine op een 2-0 voorsprong waarna hij wederom begon te knoeien op de dubbels. Hij zag de leg aan zijn neus voorbij gaan maar herstelde tijdig en pakte ook de tweede set, deze keer met 3-1.

In de derde set mist McDine een 164-finish op de bulls-eye na eerder twee keer de triple 19 te hebben gegooid. Hij liep uit naar een 2-1 voorsprong maar slordige foutjes braken hem opnieuw op en de set ging alsnog naar Bates. In de vierde set opende Kevin met een 116-finish waarna de heren weer naar een 2-2 tussenstand liepen. Gelukkig voor de vele Nederlandse kijkers gooide McDine de pijl voor de wedstrijd en won hij met 3-1.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws