PDC WK: Raymond van Barneveld houdt Nederlandse eer hoog PDC
PDC

PDC WK: Raymond van Barneveld houdt Nederlandse eer hoog

PDC WK: Raymond van Barneveld houdt Nederlandse eer hoog

Na de tegenvallende resultaten van de Nederlanders op het WK tot dusver was het aan Raymond van Barneveld om zich niet bij deze groep afvallers te scharen. Gelukkig slaagde hij erin om zijn wedstrijd tegen Steve Hine winnend af te sluiten en is daarom samen met Vincent van der Voort namens Nederland nog in de race. De wedstrijd begon echter wel moeizaam en na een 0-2 achterstand in de eerste set mistte Barney een 112-finish maar haalde alsnog de leg binnen. Steve Hine kreeg een pijl voor de set vanaf 80 maar faalde en de stand werd 2-2. In de laatste leg was het toch Steve Hine die de set pakte met een 76-finish.

De tweede set mocht Raymond beginnen en pakte deze uiteindelijk vrij eenvoudig met 3-1. Hij mistte nog een 160-finish en een 117-finish maar toonde sterk spel en noteerde nog een 11-darter. In de derde set ging de eerste leg naar Hine maar ook deze set zou eindigen in 3-1 voor Van Barneveld. Wederom werd een mooie finish gemist, dit keer een 136-finish. In de vierde en laatste set opende Raymond van Barneveld sterk en kwam door o.a. een 10-darter op een 2-0 voorsprong. Hine maakte het nog spannend door terug te komen tot 2-2, maar vervolgens was het toch aan onze landgenoot die de set pakte en daarmee de partij met 3-1 won.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws