Komisch moment waaruit Luke Littler nog een jochie blijkt en hulp schrijver moet vragen PDC
PDC

Komisch moment waaruit Luke Littler nog een jochie blijkt en hulp schrijver moet vragen

Komisch moment waaruit Luke Littler nog een jochie blijkt en hulp schrijver moet vragen

Luke Littler is natuurlijk pas 17 jaar oud maar wanneer die op het grote podium staat willen we dat nog weleens vergeten. Maar dat die nog maar een jochie is bleek deze keer weer toen hij hulp moest inroepen van de schrijver zoals te zien is op deze komische beelden.

Komisch moment waaruit Luke Littler nog een jochie blijkt en hulp schrijver moet vragen

Dit moment vond plaats tijdens de Premier League avond waarbij hij mocht aanleggen tegen Rob Cross in de finale na eerdere overwinningen op Gerwyn Price (6-3) en Nathan Aspinall (6-5). In de finale stond hij ook weer zijn mannetje waarbij Voltage met ruim 105 gemiddeld opzij werd gezet en dat leverde Littler zijn derde dagwinst op.

Daarmee staat hij tevens aan kop van de ranking met 31 punten, gevolgd door Luke Humphries met 26 punten en Nathan Aspinall met 25 punten. Michael van Gerwen bezet de vierde positie met 24 punten en dat is geen positie waar hij voorgaande jaren te vinden was. Toen stond hij namelijk nagenoeg ieder jaar aan kop van de ranking op weg naar de play-offs.

Wel heeft hij met 4 keer dagwinst de meeste avonden gewonnen en dat betekent dus tevens dat hij op avonden dat hij niet won vroegtijdig werd uitgeschakeld. Deze week won hij met 6-3 nog wel van hekkensluiter Peter Wright maar in de halve finale kon hij geen vuist maken tegen Rob Cross.

pl table night 13 5

Volgende week gaat het circus naar Aberdeen en dan opent de Nederlander tegen Rob Cross waar hij nu van heeft verloren. Koploper Luke Littler mag dan spelen tegen de huidige nummer 3, Nathan Aspinall, en dus belooft het weer een mooie avond te worden.

Daarna volgen er nog twee speelavonden alvorens de play-offs worden gespeeld en dus is Michael Smith er nog alles aan gelegen om een plek binnen de top 4 te bemachtigen. Voor Peter Wright, Gerywn Price en Rob Cross lijkt dit buiten bereik of ze moeten nog een uitzonderlijke prestatie weten te leveren in de komende weken,

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws