Komische reactie van James Wade nadat Luke Littler trickshots op hem afvuurt PDC
PDC

Komische reactie van James Wade nadat Luke Littler trickshots op hem afvuurt

Komische reactie van James Wade nadat Luke Littler trickshots op hem afvuurt

Op de eerste dag van de UK Open was er een ontmoeting tussen James Wade en Luke Littler. De oude garde tegen nieuw aanstormend talent leverde een prachtig duel op waarbij The Machine een aantal keren vreemd opkeek.

De trickshots die de 17-jarige op hem afvuurde leverde een komische reactie op zoals te zien is op deze beelden.

Komische reactie van James Wade nadat Luke Littler trickshots op hem afvuurt

James Wade loopt al 23 jaar mee en kent de klappen van de zweep inmiddels wel maar toch werd hij verrast door een paar acties van zijn tegenstander. The Machine zelf was ook al op jonge leeftijd actief en wist in 2001 op 18-jarige leeftijd de finale te halen van de British Classic. In zijn tijd bij de BDO wist hij geen grote titels te pakken waarna hij in 2004 de overstap maakte naar de PDC.

Daar won hij 3 jaar na zijn overstap zijn eerste titel door de sterkste te zijn op de World Matchplay 2007. Daarbij moet natuurlijk wordt opgemerkt dat dit gebeurde in de dominante jaren van Phil Taylor. Van de 7 edtities daarvoor en de 7 edities daarna ging de toernooiwinst maar liefst 13 keer naar The Power. Na die periode was het Michael van Gerwen die opkwam en de titel tweemaal op rij wist te pakken.

De carrière van James Wade en Luke Littler zijn dus als dag en nacht verschillend. Daar waar Wade jaren nodig had om zijn eerste titel te pakken is James Wade pijlsnel naar de top gegaan en dit weekend staat het UK Open op zijn lijst om als titel binnen te halen.

Andrew Gilding is de huidige titelverdediger en die heeft al laten weten graag Luke Littler te willen stoppen. Daar waar de meesten het 17-jarig talent willen ontlopen gaat Gilding graag de confrontatie aan.

Op zaterdagmiddag gaat het toernooi verder en dan is Martin Schindler uit de koker gekomen als tegenstander voor Littler. Iedere ronde wordt namelijk opnieuw een loting voltrokken en dat maakt dit toernooi onvoorspelbaar.

1 claps
1 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws