Kwalificatie voor het PDC onder 21 World Championship PDC
PDC

Kwalificatie voor het PDC onder 21 World Championship

Kwalificatie voor het PDC onder 21 World Championship

We kunnen nu al aankondigen dat er een World Championship van de PDC voor spelers onder de 21 jaar komt. De PDC Europe heeft voor dit toernooi vier wildcards ter beschikking gekregen. Speelgerechtigd zijn alle jongeren die tenminste 17 jaar oud zijn en die op de finaledag van de PDC World Darts Championship, 3 januari 2011, nog geen 21 jaar oud zijn.

De vier startbewijzen zullen in twee losstaande kwalificatietoernooien vergeven worden. Namelijk in Nuland en Bad Nauheim, waarbij er per evenement 2 wildcards worden vergeven.

Wildcard-winnaars mogen mee doen met de PDC onder 21 World Championship zonder verdere verplichtingen. Mochten ze nummer 1 of 2 op het toernooi worden dan kunnen ze gewoon hun prijzengeld krijgen. Maar om de ProTour pas te krijgen en met de Grand Slam of Darts mee te mogen doen is het wel noodzakelijk dat ze lid worden van de PDC.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws