Michael van Gerwen geeft de studenten van de Cambridge Union inzichten in de dartsport PDC
PDC

Michael van Gerwen geeft de studenten van de Cambridge Union inzichten in de dartsport

Michael van Gerwen geeft de studenten van de Cambridge Union inzichten in de dartsport

Michael van Gerwen had de eer om als eerste dartspeler te spreken op de Cambridge Union. De Cambridge Union is de oudste debatgemeenschap ter wereld. De drievoudig wereldkampioen sprak over zijn carrière, visies op de sport en zijn rivaliteit met Raymond van Barneveld. Na de stichting van de Cambridge Union in 1815 hebben onder anderen de Dalai Lama, voormalig president Ronald Reagan, Bill Gates en Stephen Hawking er mogen spreken.

Michael blikt terug: ''Het was een privilege om gevraagd te worden om op zo een prestigieuze organisatie te spreken. Het was een geweldige ervaring en iets waarvan ik niet verwacht had dat ik er gevraagd voor zou worden. Natuurlijk hadden de studenten talrijke goede vragen voor me en ik genoot er echt van om met hen te praten. Als je kijkt op de muren van de universiteit zie je welke mensen mij voorgegaan zijn. Dit zijn personen als Bill Gates en Robert De Niro dus het was een enorme eer. Het is ook goed voor me om iets te ervaren buiten mijn comfortzone en het is goed voor de dartsport om de sport in deze setting te kunnen representeren.''

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws