Nieuw record voor Texel Darts Trophy 2024 met dit aantal inschrijvingen PDC
PDC

Nieuw record voor Texel Darts Trophy 2024 met dit aantal inschrijvingen

Nieuw record voor Texel Darts Trophy 2024 met dit aantal inschrijvingen

Voor het darttoernooi Texel Darts Trophy dat voor de 16e keer gehouden wordt op 12, 13 en 14 Januari 2024 op Vakantie Park De Krim op Texel is nu al een nieuw record gevestigd qua deelnemers aantallen.

De teller staat nu op ruim 435 deelnemers op vrijdagavond, voor de zaterdag op ruim 315 koppels en voor de zondag op ruim 575 singels.

Dit wordt een grote uitdaging voor de wedstrijdtafel want nog nooit werden er op deze aardbol zoveel inschrijvingen genoteerd die ook nog eens in poules spelen.

Voor degenen die nog willen deelnemen wordt het tijd om in te schrijven. Het absolute maximum voor deze editie is 512 deelnemers voor de vrijdagavond, 350 koppels op zaterdag en 700 singels op zondag.

Inschrijven kan via https://texeldartstrophy.com en voor meer inlichtingen of vragen neem contact op met de organisatie Bennelux Business op het nummer 0032-14670280.

Voor het boeken van een accommodatie neemt men contact op met het park zelf en voor de vrijdagvond is het thema: Disney

Het beloofd een historische editie te worden die men niet wil missen.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws