Noppert mist een matchdart en is uitgeschakeld tijdens het International Darts Open PDC
PDC

Noppert mist een matchdart en is uitgeschakeld tijdens het International Darts Open

Noppert mist een matchdart en is uitgeschakeld tijdens het International Darts Open

Danny Noppert, bijgenaamd 'The Freeze', is uitgeschakeld in de kwartfinales van de International Darts Open in Riesa. In een spannende wedstrijd moest de Nederlandse darter zijn meerdere erkennen in de Duitser Martin Schindler.

Noppert begon sterk met een break in de eerste leg, maar kon zijn voorsprong niet vasthouden. Na het inleveren van zijn eigen leg, keek hij al snel tegen een 4-2 achterstand aan. Met indrukwekkende finishes van 81 en 127 vocht Noppert zich terug naar een gelijke stand en pakte zelfs een 5-4 voorsprong. Echter, na het missen van een matchdart op dubbel 20, kon Schindler de wedstrijd naar zich toe trekken en besliste het duel in de elfde leg met een dubbel 10.

In de halve finale zal Schindler het opnemen tegen Chris Dobey, 'Hollywood' steekt de laatste weken in een goede vorm, Dobey versloeg Ryan Searle met 6-2. Zijn overwinning werd onderstreept door een spectaculaire 10-darter in de afsluitende leg, waarmee hij zijn gemiddelde op 104.26 bracht. De confrontatie tussen Schindler en Dobey belooft een interessante strijd te worden met beide spelers in uitstekende vorm.

De uitslagen
Martin Schindler (95.92) 6-5 (95.19) Danny Noppert
Ryan Searle (98.69) 2-6 (104.26) Chris Dobey

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws