Nederlandse ploeg wint overall titel 4 Nations Tournament 2024 Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Nederlandse ploeg wint overall titel 4 Nations Tournament 2024

Nederlandse ploeg wint overall titel 4 Nations Tournament 2024

Oranje Boven! voor de Nederlandse ploeg op het 4 Nations Tournament 2024 in het Belgische Mol. De Nederlandse dames, Aletta Wajer, Desiree Geel, Roos van der Velde en Noa-Lynn van Leuven hebben Duitsland na een spannende strijd verslagen.

Ook bij de andere categorieën was er oranje succes. Zowel tijdens de single’s als de koppels veroverde de oranje ploeg de meeste punten. De Nederlandse heren, Alexander Merkx, Arjan Konterman, Dennie Olde Kalter, Ryan de Vreede, Johan van Velzen, Johann Brouwer, Wesley Plaisier en Ron Meulenkamp vlogen ’s morgen direct uit de startblokken in de singles en trokken de lijn door in de koppels.

Bij de jeugd ging de strijd wel gelijk op. De Nederlandse meisjes Fardau de Jong en Dapnhe Camijn lieten prima darts zien en pakten knap de 2e plaats, maar konden niet voorkomen dat het ervaren Duitse koppel de overwinning greep. Bij de junioren ging de strijd ook tussen Nederland en Duitsland. ’s Morgen in de koppels waren het de Duitse jongens die de iets meer punten wisten te veroveren.

Hier zijn alle prestaties en uitslagen van de Nederlandse deelnemers aan het 4 Nations Tournament 2024 te volgen.

Informatie en foto: NDB

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws