Ook Afrika krijgt een continentale tour in 2023 PDC
PDC

Ook Afrika krijgt een continentale tour in 2023

Ook Afrika krijgt een continentale tour in 2023

De African Darts Group heeft aangekondigd om in 2023 voor het eerst een Afrikaanse continentale tour te organiseren. In november vorig jaar maakte de PDC bekend de handen ineen te slaan met de African Darts Group, die geleid wordt door Devon Petersen, om in de komende drie jaar toernooien op te zetten.

Zo zullen er Afrikaanse kwalificatietoernooien zijn voor het PDC WK en PDC WK jeugd en tevens voor het Zuid-Afrikaanse team op de PDC World Cup of Darts.

Daar is nu dus de Afrikaanse continentale tour bij gekomen. In 2023 zullen er vier toernooien gespeeld worden, waarna op de Grand Final R200.000 (meer dan € 10.000) aan prijzengeld verdeeld zal worden. De data en locaties zullen later bevestigd worden op de African Darts Series website.

Hiermee treedt Afrika in de voetsporen van Noord-Amerika, Azie en Oceanië, die respectievelijk het Championship Darts Circuit, de Asian Tour, de Dart Players Australia Tour en de Dart Players New Zealand Tour hebben.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws