Alle uitslagen en verslagen van LaCo speelweek 10 op een rij Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Alle uitslagen en verslagen van LaCo speelweek 10 op een rij

Alle uitslagen en verslagen van LaCo speelweek 10 op een rij

Afgelopen weekend werkten de spelers van de LaCo hun tiende wedstrijdronde van het seizoen af. Hieronder een korte terugblik op de gespeelde partijen. De volgende speelronde van de LaCo staat gepland voor zaterdag 4 maart.

LaCo Heren
Een spannende wedstrijd in Berlicum afgelopen zaterdag in poule A bij de heren. Koploper BDC werd daar in eigen huis op een nederlaag getrakteerd door DBBR. Brent Plaisier won de beslissende sologame van Kevin Mast: eindstand 8-9 voor DBBR. Verderop in Driel was het minder spannend. DBMN won daar op bezoek bij de RDB (4-13). De BDC blijft ondanks de nederlaag op de eerste plaats staan in poule A, maar DSWN zou komende zaterdag op gelijke hoogte kunnen komen. Dan wordt de wedstrijd tegen de DORA ingehaald. De heren van de VDO waren afgelopen zaterdag vrij.

In poule B blijft de DOGD koploper. Zaterdag werd in Groningen zonder problemen afgerekend met de heren van DOT: 12-5. Ook de SDC behaalde in eigen huis een overtuigende zege ten koste van DVS. In Oudleusen werd het uiteindelijk 11-6. Het spannendst was het afgelopen weekend in Alkmaar bij het duel tussen de DONHN en de FDB. De sologame bracht uiteindelijk de beslissing in het voordeel van de thuisploeg. Dammy Wehrman won met 4-1 van Iwan Reijmer en zorgde voor de 9-8. De heren van DBA hoefden zaterdag niet in actie te komen.

LaCo Dames
In poule A bij de dames werd afgelopen weekend één duel afgewerkt. De RDB nam het in eigen huis op tegen de nog ongeslagen koploper DBMN. De thuisploeg bleek te sterk voor de dames uit Houten en won met 7-4. DBMN staan nog wel bovenaan, maar de RDB zit op het vinkentouw. De dames van DBBR, DSWN en de VDO kwamen afgelopen weekend niet in actie.

Alleen de DONHN en de FDB speelden zaterdag tegen elkaar in poule B bij de dames. In Alkmaar won de DONHN met overtuiging van de Friezen: 8-3. De DONHN heeft met de winst de koppositie verstevigd en heeft alle zes wedstrijden tot dusver succesvol afgesloten. Verder waren de damesteams van DVS, DID en de DBA afgelopen weekend vrij.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws