Phil Taylor waarschuwt Raymond van Barneveld PDC
PDC

Phil Taylor waarschuwt Raymond van Barneveld

Phil Taylor waarschuwt Raymond van Barneveld

Phil Taylor heeft in aanloop naar het duel van vanavond Raymond van Barneveld gewaarschuwd dat hij de play-offs van dit jaar dreigt mis te lopen als hij zijn spel niet weet te verbeteren. “Van Barneveld dient zijn spel te verbeteren. Dit is niet de `Barney` die we kennen. Hij dient alles op een rijtje te zetten en er op tijd werk van te maken. Hij doet momenteel niet zoveel als voorheen en hij lijkt zijn vertrouwen te verliezen als zijn tegenstander goed spel laat zien” aldus Phil Taylor.

Titelverdediger James Wade zal vanavond aanleggen tegen Adrian Lewis. De eerste confrontatie leverde een spannende pot op die eindigde in een gelijkspel en het eerste punt voor Wade. “Dit keer ben ik klaar voor hem en zal hij goed spel moeten laten zien. Het is makkelijk om een jager te zijn op een zwak prooi, maar deze week zal ik geen zwak prooi zijn. Ik respecteer Adrian en ik vind hem een goede vent maar soms laat hij zijn mond meer spreken dan zijn pijlen,” aldus James Wade.

Terry Jenkins bezet momenteel de laatste plaats en mag vanavond aanleggen tegen Mervyn King die nog altijd de tweede plek bezet. Desondanks maakt Jenkins zich niet al te veel zorgen. “Ik ben niet al te bezorgd op dit moment. Ik heb de eerste helft van de Premier League best goed gespeeld. Als ik slecht gespeeld zou hebben zou ik teleurgesteld zijn maar dat is niet het geval. Mijn slechtste wedstrijd heb ik vorige week tegen James Wade gespeeld. Mervyn is een constante speler en dat is erg belangrijk. Je zal tegen hem vroeg op een voorsprong moeten komen zodat hij gaat nadenken over zijn spel. Ik kan vanavond een overwinning in de wacht slepen en met nog een overwinning volgende week kan ik alweer in de top vier staan. Dat geeft aan hoe klein de onderlinge verschillen momenteel zijn,” aldus Terry Jenkins.

Ronnie Baxter zal het gaan opnemen tegen Simon Whitlock. Het tweetal bezet momenteel de tweede en derde positie. “Ronnie heeft me eerder met 8-6 verslagen en daarvoor wil ik hem terugpakken. Dat was de eerste keer dat ik tegen hem speelde en ik kijk ernaar uit om weer tegen hem te spelen. Hij is een snelle speler maar ik zal mijn eigen spel blijven spelen en hem een beetje afremmen. De laatste keer ben ik te veel in zijn ritme meegegaan, maar ook met snel spel kan ik goed spelen,” aldus Simon Whitlock.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws