Programma Mr Vegas Nordic Darts Masters: spanning en sensatie op zaterdagavond PDC
PDC

Programma Mr Vegas Nordic Darts Masters: spanning en sensatie op zaterdagavond

Programma Mr Vegas Nordic Darts Masters: spanning en sensatie op zaterdagavond

Vanavond om 19:00 uur bereikt de World Series of Darts zijn hoogtepunt tijdens de Mr Vegas Nordic Darts Masters in Kopenhagen. De Belgische darter Dimitri van den Bergh zal strijden om de prestigieuze titel, waarbij hij het in de kwartfinales opneemt tegen de krachtige Welshe speler Gerwyn Price. De wedstrijd belooft een spannende opening van de avond te worden, met beide spelers die vastbesloten zijn om hun weg naar de finale te vinden.

Vorige jaar wist Peter Wright de titel te veroveren, maar dit jaar liep zijn verdediging vroegtijdig stuk. Op vrijdag verloor Wright verrassend van de Zweedse outsider Johan Engström, die daarmee zijn plek in de kwartfinales veiligstelde. Engström staat nu tegenover Luke Humphries, een duel dat veel vuurwerk belooft. Humphries heeft eerder al laten zien dat hij onder druk kan presteren, en zal erop gebrand zijn om zijn tegenstander te verslaan en door te stoten naar de halve finales.

Michael Smith, ook wel bekend als ‘Bully Boy’, gaat de strijd aan met Nathan Aspinall. Ondanks dat Aspinall te kampen heeft met een blessure, blijft hij een geduchte tegenstander. Smith zal scherp moeten zijn om zijn aspiraties voor de titel levend te houden. Beide spelers hebben in het verleden bewezen dat ze in staat zijn om op het hoogste niveau te presteren, wat deze wedstrijd tot een van de hoogtepunten van de avond maakt.

De goedlachse Engelsman Stephen Bunting keert terug naar de World Series en treft in de kwartfinales de voormalige wereldkampioen Rob Cross. Bunting is vastbesloten om zijn comeback te bekronen met succes en zal alles in het werk stellen om Cross te verslaan. Cross, die op vrijdag samen met Jeffrey de Graaf een indrukwekkende masterclass gaf in Kopenhagen, zal echter niet zomaar buigen. Hij zal zijn ervaring en klasse inzetten om door te dringen naar de volgende ronde.

Na de kwartfinales zullen de halve finales en de langverwachte finale volgen, waar de nieuwe kampioen van de Mr Vegas Nordic Darts Masters gekroond zal worden. Het belooft een avond vol spanning en sensatie te worden, waarbij elke worp telt en elke speler tot het uiterste zal gaan om de felbegeerde titel in de wacht te slepen.

Mis geen moment van deze spectaculaire avond vol dartactie, en stem af op Viaplay om alles live te volgen. Blijf ook op de hoogte van het laatste dartnieuws en de ontwikkelingen tijdens de Mr Vegas Nordic Darts Masters op dartfreakz.nl!

Kwartfinale

Gerwyn Price v Dimitri Van den Bergh

Michael Smith v Nathan Aspinall

Rob Cross v Stephen Bunting

Luke Humphries v Johan Engstrom

Best of 11 legs

Halve finale

Price/Van den Bergh v Smith/Aspinall

Cross/Bunting v Humphries/Engstrom

Best of 13 legs

Finale

Price/Van den Bergh/Smith/Aspinall v Cross/Bunting/Humphries/Engstrom

Best of 15 legs

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws