Nathan Aspinall vecht zich door blessure heen: "Ik ben in veel pijn, maar geef niet op PDC
PDC

Nathan Aspinall vecht zich door blessure heen: "Ik ben in veel pijn, maar geef niet op

Nathan Aspinall vecht zich door blessure heen: "Ik ben in veel pijn, maar geef niet op

Nathan Aspinall, een van de grote namen in de dartwereld, heeft onlangs in een openhartig interview gesproken over zijn huidige fysieke toestand en de impact daarvan op zijn spel. Hoewel hij zich door de eerste ronde van de Nordic Darts Masters heeft weten te vechten, is het duidelijk dat hij lijdt onder een hardnekkige blessure aan zijn arm.

"Ik zit in een slechte situatie," begint Nathan, zichtbaar aangeslagen door de pijn. "Ik probeer mijn best te doen voor mijn fans en blijf vechten, ondanks dat ik in veel pijn verkeer en met veel problemen worstel." Het is niet de eerste keer dat Aspinall met een blessure kampt; enkele jaren geleden had hij al te maken met een soortgelijke blessure, maar deze keer lijkt het erger te zijn.

Oorsprong van de Blessure

De vraag rijst hoe Aspinall erin slaagt om zijn focus te behouden en op hoog niveau te presteren ondanks zijn blessure. "Ik herinner mezelf steeds weer waarom ik dit doe," zegt hij. "Ik probeer een glimlach op mijn gezicht te houden. Het is moeilijk, maar ik heb de juiste mensen om me heen, de juiste familie, die me steunen. Maar ja, ik heb het zwaar. Ik voel veel pijn, maar toch win ik nog steeds wedstrijden."

Ondanks zijn fysieke ongemakken blijft Aspinall volharden. "Ik speel tegen de beste spelers ter wereld en zelfs met deze blessure slaag ik erin om hen tot het uiterste te dwingen. Ik neem de positieve kanten hiervan mee," vervolgt hij. "Maar ik ben momenteel niet op mijn best."

Aspinall benadrukt de dubbele uitdaging waarmee hij wordt geconfronteerd: het niet alleen willen entertainen van zijn fans, maar ook het onderhouden van zijn familie. "Het is zwaar als je door de wereld reist, maar niet wint en je familie mist. Dat is moeilijk," vertelt hij emotioneel. "Momenteel ben ik niet volledig fit en dat heeft een impact op mijn prestaties. Soms wil ik opgeven, maar dan herinner ik me weer waarom ik ooit ben begonnen met dit spel. Ik hou echt van deze sport."

Zijn liefde voor het darten blijft onverminderd, zelfs in deze moeilijke tijden. "Het is de beste sport ter wereld. Ik heb het beste leven ter wereld. Ja, ik ga momenteel door een moeilijke periode, maar ik kom er wel weer bovenop, zoals altijd."

De Publieke Steun

Aspinall prijst de fans en de sfeer tijdens het toernooi. "Het was geweldig om te spelen in deze sfeer. De ontvangst die ik kreeg was fantastisch," zegt hij. "New York was ook geweldig en volgende week in Polen verwacht ik 12.000 fans. Dat is van het niveau van de Premier League. Ik ben zo blij dat ik deel mag uitmaken van deze World Series evenementen."

Blijven Strijden

Ondanks de pijn blijft Aspinall vechten en is vastbesloten om zijn beste spel te laten zien. "Ik ben hier om te werken en te spelen. Ik heb wat problemen, maar ik blijf doorgaan," zegt hij vastberaden. "Als ik morgen tegen Smith speel, ben ik er weer helemaal bij."

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws