Programma vol spannende wedstrijden in de NEO.bet Baltic Sea Darts Open PDC
PDC

Programma vol spannende wedstrijden in de NEO.bet Baltic Sea Darts Open

Programma vol spannende wedstrijden in de NEO.bet Baltic Sea Darts Open

In de Wunderino Arena van Kiel, waar zaterdag de tweede ronde van de NEO.bet Baltic Sea Darts Open plaatsvond, lieten Michael van Gerwen en andere topdarters zien waarom ze tot de elite van de dartswereld behoren. Van Gerwen zette een opmerkelijke prestatie neer met een gemiddelde van 107,78, waardoor hij Wessel Nijman met 6-2 versloeg. Deze winst toont aan dat hij vastbesloten is zijn titelambities waar te maken.

Ook Danny Noppert maakte indruk met een indrukwekkende comeback tegen Raymond van Barneveld. Na een achterstand van 4-1 wist hij met combinaties van 120, 112, 81 en 101 de stand gelijk te trekken en uiteindelijk te winnen met een 11-darter in de beslissende leg.

De Belg Mike De Decker stal eveneens de show door Krzysztof Ratajski uit te schakelen met drie finishes boven de 100, waardoor hij een spannende laatste leg overleefde.

De spanning blijft hoog nu de derde ronde op zondagmiddag van start gaat. Michael van Gerwen neemt het op tegen Andrew Gilding, en met beide darters in vorm belooft dit een spannende wedstrijd te worden. Luke Humphries, die een sterke prestatie neerzette door Sebastian Bialecki met 6-1 te verslaan, treft Ross Smith in een duel dat veel belooft voor dartsliefhebbers.

Danny Noppert zal zijn krachten meten met Franz Roetzsch, terwijl Mike De Decker het opneemt tegen Damon Heta, die ook indruk maakte met hoge gemiddeldes in eerdere wedstrijden. Andere matches om naar uit te kijken zijn Ritchie Edhouse tegen Ricardo Pietreczko, Rob Cross tegen Stephen Bunting, Daryl Gurney tegen Ryan Searle en Madars Razma tegen Joe Cullen.

De uitslagen van vandaag zullen bepalend zijn voor wie er doorstoot naar de kwartfinales die later op de avond plaatsvinden. Met zoveel talent op de oche blijft het toernooi onvoorspelbaar en spannend.

Middagsessie vanaf 13:00 uur (derde ronde laatste 16)

Michael van Gerwen v Andrew Gilding

Luke Humphries v Ross Smith

Franz Roetzsch v Danny Noppert

Damon Heta v Mike De Decker

Ritchie Edhouse v Ricardo Pietreczko

Rob Cross v Stephen Bunting

Daryl Gurney v Ryan Searle

Madars Razma v Joe Cullen

Avondsessie vanaf 19:00 uur

Kwarfinale

Halve finale

Finale

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws