Twee Nederlandse spelers al zeker van de laatste 16 NEO.bet Baltic Sea Darts Open in Duitsland PDC
PDC

Twee Nederlandse spelers al zeker van de laatste 16 NEO.bet Baltic Sea Darts Open in Duitsland

Twee Nederlandse spelers al zeker van de laatste 16 NEO.bet Baltic Sea Darts Open in Duitsland

In het Duitse Kiel is de spanning te snijden met de start van de tweede ronde van de zesde Europese PDC tour. Twee Nederlandse dartsduels garanderen dat minimaal twee Nederlanders zich zullen plaatsen voor de laatste zestien.

Danny Noppert neemt het op tegen Raymond van Barneveld in een strijd die beslist wie er doorstroomt naar de derde ronde. Ook Michael van Gerwen en Wessel Nijman staan tegenover elkaar, wat de aanwezigheid van Nederlandse spelers in de line-up van de laatste 16 verzekert.

Verder zien we Dirk van Duijvenbode die het opneemt tegen Daryl Gurney, terwijl Gian van Veen de Australiër Damon Heta treft. Jermaine Wattimena ontmoet in de derde wedstrijd Ryan Searle en Maik Kuivenhoven zal proberen om Rob Cross, bijgenaamd 'Voltage', te verslaan en zo een plek te bemachtigen in de wedstrijden van zondag. Dan staan de laatste 16, de kwartfinales, de halve finales en de finale op het programma in Kiel.

Tijdens de avondsessie op vrijdag hebben we al kunnen genieten van het duel tussen Nijman en Luke Littler, Wessel Nijman zal vanavond spelen tegen Michael van Gerwen en Danny Noppert zal 'Barney' ontmoeten. Mike de Decker, de overgebleven Belgische trots, gaat de strijd aan met Krzysztof Ratajski. 'The Beast of the East', eveneens uit België, staat tegenover Stephen Bunting tijdens deze zinderende tweede ronde van de Baltic Sea Darts Open op zaterdagavond.

Middagsessie vanaf 13:00 uur

Josh Rock v Franz Roetzsch

Dirk van Duijvenbode v Daryl Gurney

Ryan Searle v Jermaine Wattimena

Ross Smith v Luke Woodhouse

Damon Heta v Gian van Veen

Joe Cullen v James Wade

Rob Cross v Maik Kuivenhoven

Ricardo Pietreczko v Moritz Hilger

Avondsessie vanaf 19:00 uur

Jonny Clayton v Ritchie Edhouse

Danny Noppert v Raymond van Barneveld

Peter Wright v Andrew Gilding

Luke Humphries v Sebastian Bialecki

Michael van Gerwen v Wessel Nijman

Krzysztof Ratajski v Mike De Decker

Stephen Bunting v Andy Baetens

Dave Chisnall v Madars Razma

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws