Programma vrijdagavond International Darts Open met GvV v Barney en onder andere De Decker PDC
PDC

Programma vrijdagavond International Darts Open met GvV v Barney en onder andere De Decker

Programma vrijdagavond International Darts Open met GvV v Barney en onder andere De Decker

Vanavond, vrijdagavond om 19:00 uur, start de avondsessie van de Europese PDC International Darts Open in Riesa, waarbij dartsfans zich kunnen verheugen op een reeks spannende wedstrijden. Een van de hoogtepunten is ongetwijfeld de confrontatie tussen de Nederlandse dartslegendes Raymond van Barneveld en Gian van Veen.

Deze twee spelers stonden recentelijk tegenover elkaar tijdens de German Darts Grand Prix in München, waar Van Veen in een spectaculaire match met een 13-darter 'Barney' versloeg met 6-5. Deze eerdere ontmoeting, hun eerste op televisie, belooft veel voor de herhaling van vanavond.

Naast deze spannende wedstrijd komt ook de Belg Mike De Decker in actie tegen de Brit James Wade, een partij die zeker ook voor vuurwerk zal zorgen. De avond wordt geopend door de in Nederland geboren Noor Cor Dekker, die het opneemt tegen de sterke Portugees Jose de Sousa.

De avondsessie van de International Darts Open biedt een vol programma met spelers uit verschillende landen, waarmee de diversiteit en het internationale karakter van de dartssport worden benadrukt.

Speelschema Avondsessie:

Jose De Sousa vs Cor Dekker

Chris Dobey vs Dylan Slevin

Jan Dueckers vs Martin Schindler

Mike De Decker vs James Wade

Cameron Menzies vs Simon Whitlock

Gian van Veen vs Raymond van Barneveld

Gabriel Clemens vs Peter Wright

Owen Bates vs Nathan Aspinall

Met dergelijke matchups belooft de avond vol spanning en verrassingen te zitten, wat zowel de fans ter plaatse als de kijkers thuis aan de schermen gekluisterd zal houden. Fans kunnen deze wedstrijden live volgen via Viaplay en PDCTV, wat zorgt voor een toegankelijke ervaring voor iedereen die van topklasse darts wil genieten.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws