Sebesta kwalificeert zich voor eerste twee PDC European Tours PDC
PDC

Sebesta kwalificeert zich voor eerste twee PDC European Tours

Sebesta kwalificeert zich voor eerste twee PDC European Tours

Naast de Associate Members Qualifiers voor de eerste vijf PDC European Tours van dit jaar en de Host Nation Qualifiers voor de eerste vier PDC European Tours staan ook de eerste vier kwalificatietoernooien voor Oost-Europese spelers, die op PDC Q-School in actie kwamen maar geen PDC-tourkaart wisten te bemachtigen, op het programma. Hier plaatsen enkel de winnaars zich voor de European Tour.

De Tsjech Filip Sebasta sloeg een dubbelslag. Zodoende pakte hij, net zoals Martijn Dragt, Jeroen Mioch, Niko Springer en Lukas Wenig, een plek op de Baltic Sea Darts Open en zal dus eind van de maand in het Duitse Kiel aan de oche verschijnen. Sebesta won op de eerste PDC European Tour Qualifier voor Oost-Europeanen onder andere van de Sloveen Benjamin Pratnemer en de Polen Sebastian Bialecki en Dawid Herberg. Sebesta pakte zijn plek op de European Darts Open, waar ook John Henderson en Andy Boulton van de partij zijn, door zeges op onder andere zijn landgenoot Michal Smejda, de Hongaar Gabor Jagicza en de Polen Miroslaw Grudziecki en Tytus Kanik.

Kwalificatietoernooien voor European Tours voor Oost-Europese spelers
European Tour 1/Baltic Sea Darts Open
Finale
Filip Sebesta - Dawid Herberg 5-3

European Tour 2/European Darts Open
Filip Sebesta - Tytus Kanik 5-2

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws