Twee Nederlandse debutanten op Players Championship Finals PDC
PDC

Twee Nederlandse debutanten op Players Championship Finals

Twee Nederlandse debutanten op Players Championship Finals

Geert Nentjes maakt na vier jaar op de Pro Tour zijn debuut op de Players Championship Finals. Ook Danny Jansen, die in januari een PDC-tourkaart wist te bemachtigen, mag voor de eerste keer aan de oche verschijnen op de Players Championship Finals.

Gian van Veen, finalist op Players Championship 29, maar vooralsnog geen PDC-tourkaarthouder, en Mario Vandenbogaerde, die, net zoals Danny Jansen in januari zijn PDC-tourkaart bemachtigde, kwamen met respectievelijk 500 en 750 pond net te kort om kwalificatie voor de Players Championship af te dwingen. Berry van Peer, Ron Meulenkamp, Brian Raman, Jeffrey de Zwaan, Maik Kuivenhoven, Damian Mol, Tony Martinez, Luc Peters, Jimmy Hendriks, Geert de Vos, Danny van Trijp en Jules van Dongen ontbreken in Minehead.

Ook Boris Krcmar, Jeff Smith, John Henderson, Ian White, Richie Burnett, Ted Evetts, Darius Labanauskas, Max Hopp, Steve West, Scott Mitchell, James Wilson, Devon Petersen, Ross Montgomery, Darren Webster wisten geen plek in de top 64 te behalen.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws