Van den Bergh verliest, The Asp maakt indruk tijdens de Premier League PDC
PDC

Van den Bergh verliest, The Asp maakt indruk tijdens de Premier League

Van den Bergh verliest, The Asp maakt indruk tijdens de Premier League

In de Mercedes-Benz Arena te Berlijn heeft Michael Smith de Belg Van den Bergh verslagen. Tijdens de Cazoo Premier League staat de Belg op de zesde plek, voor de tweede week op rij verliest Van den Bergh de kwartfinale. Tijdens de negende speelavond in Berlijn was het duel Van den Bergh v Smith de eerste wedstrijd.

The dreammaker weet Smith te breaken waarna Smith terug breakt en het 1-1 staat. Bully Boy gooit vervolgens een 11- en een 13-darter waarmee hij 1-4 voor komt. Na een zeer matige leg weet de Belg nog 2-4 te maken. Als Smith 3-5 voor komt weet Van den Bergh zijn laatste leg te pakken waarna de Engelsman de wedstrijd beslist.

Kwartfinale
Dimitri Van den Bergh (87.09) 3-6 Michael Smith (94.29)
Nathan Aspinall (102.97) 6-4 Chris Dobey (99.09)
Dobey begon veel belovend met een break het duel met The Asp. Het lukte niet de break te verzilveren gezien Aspinall met een 12-darter direct terug wist te breaken. The Asp was vervolgens na twee beurten op weg naar een 9-darter die hij afmaakt in 10 pijlen. De mannen wisselen vervolgens legs uit tot 5-4 waarna Aspinall in 11-darts 87 uitgooit voor de overwinning.

Jonny Clayton v Michael van Gerwen
Peter Wright v Gerwyn Price

Halve finale
Michael Smith v Nathan Aspinall
Clayton/Van Gerwen v Wright/Price

Finale
v

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws