Van der Voort en Harms niet van partij op PDC's Home Tour initiatief PDC
PDC

Van der Voort en Harms niet van partij op PDC's Home Tour initiatief

Van der Voort en Harms niet van partij op PDC's Home Tour initiatief

lieten we al weten dat Michael van Gerwen niet in actie zal komen op de PDC Home Tour. Inmiddels hebben Vincent van der Voort en Wesley Harms aan NH Nieuws laten weten dat ze ook niet van de partij zullen zijn.

Vincent van der Voort: "Het is natuurlijk een goed idee. De PDC denkt in ieder geval mee met spelers en fans. Maar het moet vanuit huis en ik heb thuis geen dartbord hangen. Dat kan ik natuurlijk wel snel realiseren, maar het moet aan bepaalde voorwaarden voldoen. Dan moet ik er allemaal verlichting omheen gaan doen. Een hoop gedoe, dus daarom heb ik besloten niet mee te doen."

Hiermee slaat hij ook het aanbod af van 500 pond dat iedere speler ontvangt voor een speeldag dat ze in actie komen.

Wesley Harms: "Het idee is natuurlijk hartstikke goed, maar dan moet iedereen dezelfde uitrusting hebben. Als je nu kijkt, zie je dat sommige beelden wazig zijn. Ik kan wel zeggen dat ik 180 heb gegooid, maar dat zie je niet op camera of er zou automatisch ingezoomd moeten worden."

Vandaag zal dag 2 van de PDC Home Tour worden gespeeld en hierbij zal onder andere Gerwyn Price in actie komen. Voor het speelschema van zaterdag klik hier.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws