Van Gerwen breekt met eigen reeksen die vijf jaar stonden PDC
PDC

Van Gerwen breekt met eigen reeksen die vijf jaar stonden

Van Gerwen breekt met eigen reeksen die vijf jaar stonden

Michael van Gerwen was oppermachtig tegen Lewy Williams uit Wales. Hierdoor brak Mighty Mike met een eigen reeks die vijf jaar stond. Immers was de Fin Kim Viljanen op het PDC WK van 2017 de laatste speler die in de eerste wedstrijd van Michael van Gerwen op een wereldkampioenschap geen set wist te pakken.

Achtereenvolgens pakten Christian Kist, Alan Tabern, Jelle Klaasen, Ryan Murray & Chas Barstow allen een set van de huidige nummer drie van de wereld in de eerste wedstrijd van Michael van Gerwen op het WK. Overigens wisten ook Ricky Evans in de derde ronde van het PDC WK 2020 & 2021, Stephen Bunting in de laatste 16 van het PDC WK 2020 en James Wilson in de derde ronde van het PDC WK 2018 geen set af te snoepen van de drievoudig wereldkampioen.

James Wilson was in de derde ronde van het PDC WK 2018 tevens de laatste speler die niet minstens vier legs wist te pakken tegen de Brabander. Lewy Williams bleef op één leg steken.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws