Van Gerwen ontmoet wereldberoemde DJ Tiësto tijdens vakantie in Las Vegas: Een geweldige tijd PDC
PDC

Van Gerwen ontmoet wereldberoemde DJ Tiësto tijdens vakantie in Las Vegas: Een geweldige tijd

Van Gerwen ontmoet wereldberoemde DJ Tiësto tijdens vakantie in Las Vegas: Een geweldige tijd

Michael van Gerwen geniet momenteel van een welverdiende vakantie in Las Vegas, waar hij de gelegenheid te baat nam om een oude bekende en mede-Brabander, Tiësto, te ontmoeten tijdens een feest in de TAO Beach Club.

De ontmoeting tussen 'Mighty Mike' en Tiësto, de wereldberoemde dj uit Breda, vond plaats backstage tijdens een evenement. Van Gerwen deelde zijn enthousiasme hierover via Twitter, waar hij liet weten hoe leuk het was om tijd door te brengen met Tijs Michiel Verwest, beter bekend als Tiësto.

Van Gerwen, die eerder deze maand de oversteek naar de Verenigde Staten maakte voor de World Series of Darts in New York, verloor in de kwartfinale van de US Darts Masters in Madison Square Garden van de uiteindelijke winnaar Rob Cross. Ondanks deze teleurstelling besloot Van Gerwen om de Nordic Darts Masters in Kopenhagen te laten schieten en in plaats daarvan te genieten van een welverdiende vakantie in de VS.

Na een ontspannende tijd in Las Vegas zal Van Gerwen aanstaande dinsdag weer afreizen naar Hildesheim, Duitsland, waar hij zal deelnemen aan de Players Championships in Halle 39. De Brabantse dartspeler kijkt ernaar uit om zijn pijlen weer ter hand te nemen en zijn fans weer te verrassen met zijn talent.

1 claps
1 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws