Vergeet niet de laatste 6 speelweken van de Premier League in te vullen PDC
PDC

Vergeet niet de laatste 6 speelweken van de Premier League in te vullen

Vergeet niet de laatste 6 speelweken van de Premier League in te vullen

Gisteren maakten we het speelschema bekend voor de komende 6 speelweken incl Rotterdam van de PDC Premier League darts. Vanaf heden is het ook weer mogelijk om de laatste zes weken te voorspellen in onze gratis dartpoule waarin mooie prijzen te winnen zijn.

Na 9 speelweken staan Sjaak, Robert en Alisina in de top 3. De vier deelnemers die na 15 speelweken bovenaan staan winnen mooie prijzen.

Speelweek 10 kun je invullen tot aanstaande donderdag 18u, wacht niet tot het laatste moment !

Klik hier om nog een voorspelling te maken of om je voorspelling aan te passen. Om mee te doen met de dartpoule moet je een gratis account hebben. Indien je nog geen account hebt kun je hier nog een account aanmaken. Heb je wel een account kun je via de zelfde link je account aanpassen.

Met de Premier League poule kun je hele mooie en bijzondere prijzen winnen. Cosmo heeft een set uitgebracht van de Justin Pipe darts. De winnaar van de poule ontvangt deze super set van .

Vergeet niet de laatste 6 speelweken van de Premier League in te vullen

Dartwinkel.nl heeft een Unicorn Eclipse HD bord beschikbaar gesteld voor de nummer twee. De nummer drie ontvangt een waardebon van 30 euro te besteden bij dartwinkel.nl.

Cosmo heeft ook nog een mooi verrassingspakket klaar liggen voor de nummer vier van de PL dartpoule.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws