VIDEO: Matt Campbell is niet blij met Luke Littler na deze actie op de US Darts Masters PDC
PDC

VIDEO: Matt Campbell is niet blij met Luke Littler na deze actie op de US Darts Masters

VIDEO: Matt Campbell is niet blij met Luke Littler na deze actie op de US Darts Masters

Dit weekend wordt de US Darts Masters gespeeld en op de openingsdag was er onenigheid tussen Matt Campbell en Luke Littler.

De Canadese darter kon het niet verkroppen dat zijn 17-jarige tegenstander bijeen voorsprong van 5-0 hem een geintje flikte zoals te zien is op deze beelden.

download 29

Nu staat Luke Littler er wel bekend om dat hij er af en toe van houdt om te spelen met de tegenstander en onlogische keuzes te maken om het interessant te houden voor zichzelf. Daar kwam Matt Campbell nu ook achter die weinig had in te brengen tegen de Engelsman. Zijn gemiddelde kwam uit op slechts 84,52 tegen de 103,66 van Littler.

Het werd dan ook een walk-over van 6-0 maar daarmee was hij niet de enige. David Cameron wist een duel eerder ook geen leg af te snoepen van Luke Humphries en Danny Lauby en Adam Sevada bleven hangen op slechts 1 leg tegen Michael van Gerwen en Rob Cross.

Alex Spellman wist het wel spannend te maken tegen Peter Wright die met lichtgevende schoenen het podium op kwam al ging hij in de beslissende laatste leg ook onderuit. De enige PDC-speler die onderuit ging was Michael Smith die niet was opgewassen tegen Jeff Smith deze avond.

Met maar liefst 6-1 was Jeff zijn naamgenoot de baas waarbij ze allebei bleven steken op een gemiddelde van rond de 85,00 gemiddeld.

Aankomende nacht vanaf 01:00 uur Nederlandse tijd gaat het toernooi verder waarbij Michael van Gerwen speelt tegen Rob Cross en Luke Humphries tegen Nathan Aspinall. De andere kwartfinales zijn tussen Luke Littler en Jeff Smith en tussen Gerwyn Price en Peter Wright.

De halve finales en finale worden aansluitend gespeeld. Om de finale nog live mee te pakken dien je de wekker vroeg te zetten want deze staat gepland rond 04:30 uur Nederlandse tijd.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws