VIDEO: Max Verstappen verslaat score van Luke Littler aan dartbord in F1 paddock van Silverstone PDC
PDC

VIDEO: Max Verstappen verslaat score van Luke Littler aan dartbord in F1 paddock van Silverstone

VIDEO: Max Verstappen verslaat score van Luke Littler aan dartbord in F1 paddock van Silverstone

Dit weekend wordt op Silverstone de Formule 1 race van Groot Brittannië gehouden. Max Verstappen en Lando Norris zullen hierbij weer tegen elkaar strijden en ze werden samen gespot in de paddock met Luke Littler.

Ze namen het aan het dartbord op tegen de huidige sensatie uit de dartswereld en Max Verstappen wist indruk te maken door de score van Littler te verslaan zoals te zien is op deze beelden.

VIDEO: Max Verstappen verslaat score van Luke Littler aan dartbord in F1 paddock van Silverstone

De 17-jarige was duidelijk onder de indruk van de prestaties van de Nederlandse Red Bull F1 coureur. Na afloop sprak Littler voor de camera van Viaplay die het opnam tegen Max en Checo. "Ze hebben absoluut al vaker een pijl gegooid want ze waren echt wel goed. Vooral Max, die wist gewoon mijn eerste score te verslaan."

Ook kwam de Engelsman in actie tegen landgenoot Lando Norris die samen met Max de afgelopen dagen volop in de media kwamen vanwege het incident dat vorig weekend plaatsvond in Oostenrijk. Maar de lucht is weer geklaard en de twee stonden alweer samen aan het dartbord. Littler was dan ook zichtbaar aan het genieten en kreeg na afloop een gesigneerd shirt van de Red Bull coureurs.

Van Max Verstappen was al bekend dat hij graag in zijn vrije tijd een potje doet darten. Tijdens de documentaire van Max Verstappen op Viaplay was eerder al te zien dat hij een dartbord heeft hangen in zijn woonkamer in Monaco.

Luke Littler blijkt op zijn beurt dus een liefhebber van de Formule 1 te zijn en dat geldt ook voor zijn collega Michael van Gerwen. Hem zagen we al eerder in Zandvoort een Grand Prix bijwonen die door Verstappen werd gewonnen. Ook stapte hij zelf al eens in een Formule 1 tweezitter om zelf te ervaren hoe het is om zo hard over het circuit te razen en ook ging hij zelf al eens rond over het circuit van de Nürburgring.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws