Wie wint het Benelux Trophy 2024 in De Drie Linden te Prinsenbeek? Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Wie wint het Benelux Trophy 2024 in De Drie Linden te Prinsenbeek?

Wie wint het Benelux Trophy 2024 in De Drie Linden te Prinsenbeek?

Morgen staat de allereerste editie van de Benelux Trophy op het programma in De Drie Linden te Prinsenbeek. ADC Europe organiseert dit toernooi in samenwerking met de NDB, BDC en FLD, en de regionale bonden.

De beste vier spelers van de Benelux Trophy 2024 kwalificeren zich voor de MODUS Super Series en daarnaast speelt men voor een mooie trofee en het nodige prijzengeld. Er zal een lang format gespeeld worden tijdens het toernooi, alle wedstrijden zullen dan ook een Best of 9 Legs 501 format hebben en zal er eerst gestart worden in poules van 5 spelers, waar de beste 3 spelers door zullen gaan naar de knockoutfase.

Onder de deelnemers zien we enkele sterke namen, zo zien we Dutch Open winnaar Jarno Bottenberg op de lijst, maar zal hij concurrentie krijgen van o.a. Marvin van Velzen, Jeroen Caron, Kevin Lankhuizen, Levy Frauenfelder en Rohan Brouwers. Ook zien we voormalig PDC WK deelnemer Leroy Kwadijk aan de oche verschijnen, maar ook voormalig BDO/WDF WK deelnemers Mario Robbe en John Desreumaux.

Alles zal te volgen zijn via Darts Atlas, maar natuurlijk bent u ook van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

Dartfreakz zal ook aanwezig zijn om een mooie fotoreportage te maken van dit ADC Europe invitatietoernooi.

Wie wint het Benelux Trophy 2024 in De Drie Linden te Prinsenbeek?

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws