Vier Aziatische teams voor PDC World Cup bekend na PDC Asian Tour 6 PDC
PDC

Vier Aziatische teams voor PDC World Cup bekend na PDC Asian Tour 6

Vier Aziatische teams voor PDC World Cup bekend na PDC Asian Tour 6

Waar zaterdag bekend werd welke landen er mee zouden doen aan de is de samenstelling van vier van de vijf Aziatische landen bekend na de PDC Asian Tour 6. Immers is hiervoor de Asian Tour Order of Merit doorslaggevend en was dit het laatste toernooi voor de World Cup of Darts plaatsvindt Hier zitten maar liefst zes spelers bij die een PDC Asian Tour wisten te winnen in 2019.

Twee landen worden vertegenwoordigd door twee spelers die een PDC Asian Tour wisten te winnen. Zo zal de Filipijnen vertegenwoordigd door Lourence Ilagan en Noel Malicdem die respectievelijk PDC Asian Tour 6 en 5 wonnen. Japan wordt vertegenwoordigd door de winnaars van PDC Asian Tour 4 en 3, namelijk Seigo Asada en Haruki Muramatsu.

Hong Kong en Singapore worden vertegenwoordigd door ieder een winnaar van een PDC Asian Tour. Hong Kong zal vertegenwoordigd worden door Royden Lam, de winnaar van PDC Asian Tour 1, en Kai Fan Leung, die het PDC WK van 2018 al wist te halen. Singapore kent hetzelfde koppel als de laatste jaren, namelijk Paul Lim, die PDC Asian Tour 2 won, en Harith Lim.

Het Chinese koppel is nog niet bekend. Hiervoor zal een kwalificatietoernooi gespeeld worden.

Hieronder staat de Asian Tour Order of Merit na zes van de twaalf toernooien. Na twaalf toernooien zal de top 4 zich verzekeren van deelname aan het PDC WK in Alexandra Palace.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws