Voorbeschouwing 2e kwartfinales: Mighty Mike v The Jackpot PDC
PDC

Voorbeschouwing 2e kwartfinales: Mighty Mike v The Jackpot

Voorbeschouwing 2e kwartfinales: Mighty Mike v The Jackpot

Nadat gisteren Raymond van Barneveld een geweldige prestatie liet zien door Simon Whitlock met ruime cijfers te verslaan en zich te plaatsen bij de laatste vier is het vandaag de beurt aan Michael van Gerwen. Mighty Mike heeft problemen met een ontstoken achillespees en een blessure aan een teen van zijn andere voet. Gisteren liet hij via twitter weten dat er nog geen verbetering was maar dat hij geen pijnstilling had genomen. Vandaag krijgt hij nog fysio bij de Leyton Orient Football Club waar Barry Hearn de scepter zwaait.

De aftrap om 20.15 uur is voor The Machine die Wes Newton treft bij de laatste 8 van dit WK. Wade heeft de beste papieren tegen de nummer 6 van de wereld. De laatste 15x dat beide titanen elkaar troffen won Wade er 7 hieruit blijkt dat de positie op de ranking niet altijd wat wil zeggen.

Na de kraker tussen Wade en Newton gaan we er eens goed voor zitten. De Brabander van Gerwen is in de vorm van zijn leven en getipt als de nieuwe wereldkampioen. Een finale plaatje Adrian Lewis - Michael van Gerwen waarin Lewis als tweevoudig wereldkampioen aan de bak moet om het geweld uit Boxtel te stoppen. Als de blessure aan zijn voeten het goede spel niet beïnvloeden zal Mighty Mike het beste halen uit Jackpot waarmee we een spetterende wedstrijd kunnen verwachten. De twee jonge talenten stonden eerder zeven keer tegenover elkaar. Mike heeft al een licht voordeel. Hij wist The Jackpot namelijk vijf keer te verslaan. Het duo kwam elkaar op één tv toernooi tegen en dat was op de World Grand Prix dit jaar die door Van Gerwen werd gewonnen. Op weg naar zijn overwinning werd Lewis bij de laatste 16 met 3-1 in sets verslagen.

Kwartfinales:
20.15 uur Wes Newton v James Wade
21.15 uur Adrian Lewis v Michael van Gerwen

Morgen om 20.15 de halve finales
Phil Taylor v Raymond van Barneveld
Lewis/van Gerwen v Newton/Wade

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws