Voorbeschouwing halve finales: met Mighty Mike en Van Barneveld PDC
PDC

Voorbeschouwing halve finales: met Mighty Mike en Van Barneveld

Voorbeschouwing halve finales: met Mighty Mike en Van Barneveld

Darts is hot in Nederland en met reden! zagen gisteren hoe Mighty Mike de tweevoudig wereldkampioenschap Adrian Lewis fabelachtig uit het toernooi gooide. In de kijkcijfer top 25 vonden we het WK darts uitgezonden op RTL7 op plaats 15. Vanavond zit Nederland klaar om een droom te zien uitkomen. Nederlands darts icoon en vijfvoudig wereldkampioen komt in actie tegen vijftienvoudig wereldkampioen Phil Taylor en Michael van Gerwen zal het opnemen tegen James Wade. Een affiche om je vingers bij af te likken. Stem dus ook vanavond af op RTL7 en natuurlijk dartfreakz.nl

De aftrap is voor het geweld uit Boxtel die een toernooi gemiddelde heeft van 99.82 en verantwoordelijk was voor de uitschakeling van Paul Lim (3-0), Peter Wright (4-2), Colin Lloyd (4-1) en gisteren Adrian Lewis met (5-4). Mighty Mike gooide 34x de maximale 180 score en liep tijdens het toernooi twee vervelende blessures op aan zijn teen en achillespees. van Gerwen is gretig om ook James Wade naar huis te sturen, als dit lukt en ook van Barneveld verslaat Taylor hebben we een oranje WK finale in Ally Pally. Eerder dit jaar troffen van Gerwen en Wade elkaar ook in de kwartfinale van de World Matchplay, toen was Wade de sterkste die met 16-13 won. Ruim vijf maanden later staat er echter een andere van Gerwen aan de oche die in staat is wereldkampioen te worden. Vanaf 20.15 uur zullen we het gaan zien in een head to head waarin Wade alle spelletjes die hij kan bedenken uit de kast zal gaan halen om de Brabander te doen wankelen.

De tweede halve finale het treffen tussen twee grootheden met totaal twintig-wereldtitels. Raymond van Barneveld is gretig en wilde Taylor graag treffen in de halve finale, na overwinningen op Smith (3-0), Dolan (4-1), Anderson (4-0) en Whitlock (5-1) laat Raymond van Barneveld zien met een toernooi gemiddelde van 99.05 en 25 maximale scores klaar te zijn voor zijn zesde titel. Eerst moet echter de legende Taylor even aan de kant gezet worden.. The power gooide slechts 11 keer de maximale score en heeft een toernooi gemiddelde van 95.69 waarmee hij niet de Taylor van weleer is. The Power liet echter tegen Hamilton zijn kracht zien. The Hammer werd met 5-0 aan de kant gezet, Phil Taylor kan altijd een versnelling extra vinden tegen van Barneveld wat nog altijd een bijzondere head to head is. The Man had absoluut geen makkelijke loting dit WK maar wist zich subliem er doorheen te knokken waarmee hij vandaag de beste kaarten in handen lijkt te hebben.

Programma:
20.15 u Michael van Gerwen v James Wade
21.15 u Phil Taylor v Raymond van Barneveld

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws