Vuurwerk verwacht bij Cazoo Masters: Van Gerwen en Dobey mogelijk in confrontatie PDC
PDC

Vuurwerk verwacht bij Cazoo Masters: Van Gerwen en Dobey mogelijk in confrontatie

Vuurwerk verwacht bij Cazoo Masters: Van Gerwen en Dobey mogelijk in confrontatie

Het strijdtoneel voor de Cazoo Masters is bekend, en de Nederlandse en Belgische dartfans kunnen zich opmaken voor een spektakel in Milton Keynes. Met Michael van Gerwen, Danny Noppert, Dirk van Duijvenbode, Dimitri van den Bergh en titelverdediger Chris Dobey in actie, belooft het toernooi van 2 tot 4 februari vuurwerk.

Voor Van Gerwen was het een snel herstel na zijn teleurstellende uitschakeling op het WK. De drievoudig wereldkampioen liet zien dat hij zijn meesterschap nog niet heeft verloren door in het Duitse Wetzlar een indrukwekkende negendarter te gooien. Met zijn vorm zal hij ongetwijfeld een geduchte tegenstander zijn. Van Gerwen zal mogelijk zijn eerste duel spelen tegen de titel verdediger Chris Dobey mocht Hollywood zijn eerste ronde tegen Goldfinger Andrew Gilding winnen.

Ook Danny Noppert, de zevende geplaatste speler, staat te trappelen om zijn kunnen te tonen. Zijn uitdaging in de eerste ronde tegen de winnaar van het duel tussen Martin Schindler en Dave Chisnall zal bepalend zijn voor zijn verdere reis in het toernooi.

Dirk van Duijvenbode, bekend om zijn spectaculaire en energieke speelstijl, zal het opnemen tegen Ryan Searle om het recht te verdienen om de kampioen van de World Matchplay, Nathan Aspinall, uit te dagen. Met zijn onvoorspelbare stijl kan Van Duijvenbode zeker voor verrassingen zorgen als hij voldoende is hersteld van zijn schouderblessure.

Dimitri van den Bergh, de Belgische sensatie, zal het opnemen tegen ofwel Michael Smith ofwel James Wade in de tweede ronde. Met zijn flitsende spel en kenmerkende dansjes is hij altijd een genot om naar te kijken en kan hij zeker voor opwinding zorgen in Milton Keynes.

Tot slot, de titelverdediger Chris Dobey, zal zijn kwaliteiten tonen in een duel tegen de UK Open-kampioen Andrew Gilding. Dobey, die vorig jaar de Cazoo Masters-titel veroverde, zal zijn best doen om zijn triomf te herhalen tegen een sterk deelnemersveld.

Met deze Nederlandse en Belgische sterren in de mix, belooft de Cazoo Masters een waar dartsspektakel te worden dat je niet wilt missen. De strijd om de titel en de bijbehorende £275.000 prijzenpot zal ongetwijfeld intense en meeslepende momenten opleveren in de Marshall Arena in Milton Keynes.

Cazoo Masters 2024 Bracket

(1) Luke Humphries v Stephen Bunting/Ross Smith

(8) Peter Wright v Jonny Clayton/Krzysztof Ratajski

(4) Nathan Aspinall v Dirk van Duijvenbode/Ryan Searle

(5) Gerwyn Price v Joe Cullen/Josh Rock

(2) Michael van Gerwen v Chris Dobey/Andrew Gilding

(7) Danny Noppert v Dave Chisnall/Martin Schindler

(3) Michael Smith v Dimitri Van den Bergh/James Wade

(6) Rob Cross v Damon Heta/Gabriel Clemens

Eerste ronde

(9) Jonny Clayton v (24) Krzysztof Ratajski

(10) Dave Chisnall v (23) Martin Schindler

(11) Damon Heta v (22) Gabriel Clemens

(12) Joe Cullen v (21) Josh Rock

(13) Dirk van Duijvenbode v (20) Ryan Searle

(14) Dimitri Van den Bergh v (19) James Wade

(15) Chris Dobey v (18) Andrew Gilding

(16) Stephen Bunting v (17) Ross Smith

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws