Wesley Plaisier en Kenny Neyens naar de Gibraltar Darts Trophy PDC
PDC

Wesley Plaisier en Kenny Neyens naar de Gibraltar Darts Trophy

Wesley Plaisier en Kenny Neyens naar de Gibraltar Darts Trophy

In Hildesheim werd zondag ook een Associate Member Qualifier gehouden voor European Tour 13 de Gibraltar Darts Trophy. De 13de Euro-tour wordt gehouden van 14 tm 16 oktober in het Victoria Stadium Gibraltar. Jurjen van der Velde en Joshua Hermann waren dicht bij een startbewijs maar verloren de halve finale waardoor Wesley Plaisier en de Belgische Kenny Neyens een ticket naar Gibraltar mogen boeken.

Jan de Weerdt en Gian van Veen stonden ook met lege handen, van Weerdt verloor de kwartfinale van Kenny Neyens met 5-0 en Van Veen verloor van de andere qualifier Wesley Plaisier. Arjan Konterman en Jelle Klaasen verloren beide bij de laatste 16. Klaasen moets met 5-3 Wesley Plaisier verder laten en Konterman verloor van de Duitser Joshua Hermann. (5-4)

Michael van Gerwen, Dirk van Duijvenbode, Danny Noppert en Dimitri Van den Bergh zijn direct geplaatst via de order of merit. Via de Tour Card Holders Qualifiers wisten Vincent van der Voort en Mario Vandenbogaerde zich te plaatsen.

Halve finale voor plaatsing
Wesley Plaisier 5-0 Joshua Hermann
Jurjen van der Velde 4-5 Kenny Neyens

Wesley Plaisier en Kenny Neyens naar de Gibraltar Darts Trophy

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws