Benito van de Pas wint allerlaatste editie van de dinsdagranking Ranking nieuws
Ranking nieuws

Benito van de Pas wint allerlaatste editie van de dinsdagranking

Benito van de Pas wint allerlaatste editie van de dinsdagranking

Gisterenavond was het dan zover. Na ruim 3 jaar werd de laatste No-Score Dinsdagranking gespeeld waarbij aankomende week alleen nog de eindronde wordt gespeeld. Benito van de Pas wist zich rechtstreeks te plaatsen voor de finale door overwinningen op Dennis van Meurs, Tim Fonteijn, Toon Greebe en Gilbert van der Meijden. Van der Meijden versloeg op zijn beurt eerder Martin Pieters, Giraldo van Bekhoven en Ron Schouten. Vanuit de verliezersronde was het Ruzdya Hopic die de weg naar het podium alsnog wist te bewandelen. Na eerder in de winnaarsronde te hebben verloren van Toon Greebe won Ruzdya Hopic in de verliezersronde op rij van Mitchell van der Elst, Danny Slegers, Ron Schouten en Siebe Sluijter. De podiumplek was hiermee binnen en voor een plaats in de finale moest gewonnen worden van Gilbert van der Meijden. De partij liep uit naar 2-2 en in de laatste leg won de jeugd van de ervaring en plaatste Gilbert zich voor de eindstrijd. Van de Pas wou het niet laten aankomen op een tweede en beslissende finale en trok de eerste finale, en daarmee de winst van de avond, binnen middels een 4-2 winst.

Bij de dames was Petra Marcus weer van de partij nadat ze vorige week haar debuut maakte in het herencircuit. Toch slaagde Angela van der Meijden erin om zich rechtstreeks te plaatsen voor de finale door overwinningen op Macy Netten, Sylvia van de Pas en Petra Marcus. De dame die de laatste rankings nagenoeg allemaal op haar naam heeft geschreven won eerder van Annet van Elten en Marilou Daamen. Diezelfde Daamen kwam alsnog op het podium via de achterdeur, maar de eindstrijd werd gestreden tussen Van der Meijden en Marcus. Nadat Petra zich eerder op de avond verslikte in Angela maakte ze dit in de finale weer goed met twee overwinningen en de winst.

Volgende week dinsdag wordt de eindronde gespeeld en de spelers die zich hiervoor hebben geplaatst zijn:

Heren: Danny Slegers, Gino Vos, Siebe Sluijter, Martin Pieters, Benito van de Pas, Ton Halberstad, Ron Schouten, Teun van Iperen, Tim Fonteijn, Dennis van Meurs, Ruzdya Hopic, Randy Hendrick, Steve West, Jurrian van Os, Toon Greebe, Oswin Streden, Gijs de Wilde, Leo Hendriks, Jordy Waalboer, Giraldo van Bekhoven, Junni Ruiter, Ad van Haaren, Mitchell van der Elst en Kevin Mast.

Dames: Petra Marcus, Bettie Lenting, Marilou Daamen, Annet van Elten, Sabine van Oijen, Macy Netten, Angela van der Meijden en Sylvia van de Pas.

Voor de volledige rankingstand en meer informatie verwijzen we je graag door naar www.dinsdagranking.nl
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws