Benito van de Pas wint één na laatste No-Score Dinsdagranking Ranking nieuws
Ranking nieuws

Benito van de Pas wint één na laatste No-Score Dinsdagranking

Benito van de Pas wint één na laatste No-Score Dinsdagranking

Dinsdagavond stond hét voetbalduel tussen Nederland en Duitsland op het programma maar ook de dinsdagranking werd zojuist gebruikelijk weer gespeeld. Uiteraard kon de voetbalpartij weer op groot scherm worden gevolgd maar ook aan de oches was er weer mooi spel te zien. Gino Vos, nog altijd koploper, was weer van de partij en hij plaatste zich rechtstreeks voor de finale door overwinningen op Kevin Mast, Danny Slegers, Leo Hendriks, Siebe Sluijter en Benito van de Pas. Van de Pas won op zijn beurt eerder van Thom Schretzmeijer, Toon Greebe en Ton Halberstad.

Een andere opvallende naam in het herencircuit is Petra Marcus. Gezien haar dominatie bij de dames vond ze een nieuwe uitdaging in deelname aan het herentoernooi. Ze deed dit niet onverdienstelijk maar ze trof het dan ook niet met de loting. Allereerst trof ze Toon Greebe die met 3-1 won en vervolgens was Kevin Mast haar met 3-2 nipt te sterk af. Gijs de Wilde verloor zijn eerste partij van de avond nog van Toon Greebe maar herpakte zich en won op rij van Danny Slegers, Hans Marcus, Randy Hendrick, Toon Greebe, Siebe Sluijter en Leo Hendriks. Hiermee verzekerde hij zich van een podiumplek. Hij verloor vervolgens van Benito van de Pas die het dus in de finale mocht gaan opnemen tegen Gino Vos.

Over twee finales wist Benito van de Pas de winst uiteindelijk binnen te halen. De eerste finale ging met 4-2 naar de Tilburger en de tweede finale besloot hij met 4-1.

Bij de dames ontbrak Petra Marcus zoals eerder gezegd vanwege haar deelname bij de heren en dus konden de overige dames hun kansen grijpen. Annet van Elten plaatste zich met winst op Marilou Daamen, Macy Netten en Bettie Lenting rechtstreeks voor de finale. Vanuit de verliezersronde deed Sylvia van de Pas goede zaken door overwinningen op Macy Netten en Sabine van Oijen, waarna ze verloor van Bettie Lenting die in de finale mocht aantreden. De eerste finale werd gepakt door Lenting maar in de tweede ging ze onderuit waardoor de winst naar haar opponent ging.

Voor de huidige rankingstand zie www.dinsdagranking.nl
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws