Gino Vos wint dinsdagranking, Annet van Elten pakt hattrick Ranking nieuws
Ranking nieuws

Gino Vos wint dinsdagranking, Annet van Elten pakt hattrick

Gino Vos wint dinsdagranking, Annet van Elten pakt hattrick

Annet van Elten won eveneens in twee finales van Marilou Daamen.

Gino Vos won op rij van Robert Treffers (3-2), Kevin Swinkels (3-2), Roy Hamers (3-1) en Hermie van Orsouw (3-1), waarna hij verloor van Gilbert van der Meijden (1-3). Gilbert won op zijn weg naar de finale van Levy Frauenvelder (3-0), Benito van de Pas (3-1), Wim Mink (3-2), Andries Sterk (3-0) en Gino Vos (3-1). Andries Sterk wist zich via de verliezersronde alsnog te plaatsen voor het podium door o.a. overwinningen op John de Kruijff (3-2), Jelle Klaasen (3-2) en Robert Treffers (3-2). Voor een plaats in de finale ging hij de strijd aan met Gino Vos, maar die stond slechts 1 leg af (1-3). De finale tussen Gilbert van der Meijden en Gino Vos was een eenzijdig verhaal. De eerste finale werd met 4-1 gewonnen door Gino waarna ook de tweede finale naar de Ossenaar ging. Ditmaal in 4-0. Hermie van Orsouw schopte het tot aan de laatste 6, maar wist daarnaast nog meer indruk te maken. Al vroeg in het toernooi wist hij een 170-finish te noteren maar bovenal wist hij tijdens het ingooien ook een 9-darter te gooien op de traditionele manier via dubbel 12. Eerder was hij tijdens de No-Score Dinsdagranking al een keer dichtbij de perfecte leg tijdens een wedstrijd waarbij hij nipt dubbel 12 miste. De prijzenpot voor een 9-darter is inmiddels alweer opgelopen tot 340 euro.

Annet van Elten pakte haar derde overwinning op rij en behaalde hiermee een hattrick. Ze won van Angela van der Meijden (3-1) en Melissa Jacobs (3-1), waarna ze verloor van Marilou Daamen (1-3). Daamen won op weg naar de finale van Marjolein Voogd (3-0) en Daphne Brynaert (3-0). Voor een plaats in de uiteindelijk finale streden Annet van Elten en Melissa Jacobs. Melissa Jacobs kwam net te kort en verloor met 2-3. In de finale lieten Daamen en van Elten zich beide van hun beste kant zien en speelden een schitterende finale. De eerste finale ging met 4-0 naar de Bossche van Elten die zeer sterk was op haar dubbels. De tweede finales werd er één om in te lijsten met een zeer hoog gemiddelde aan beide kanten. Er werd mekaar geen centimeter ruimte gegund en de tussenstand liep op tot 3-3. In de laatste leg had Annet het voordeel dat ze mocht beginnen en haalde ze de wedstrijd binnen.

Hoogste finish 180-ers
170 Hermie van Orsouw
132 Hermie van Orsouw
131 Robert Treffers
127 Gino Vos
125 Benito van de Pas
120 Wim van Schaijk
116 Vincent Verweij
112 Kevin Swinkels
109 Gydo Meijer
105 Gilbert van der Meijden
101 Achmed Ahmaddy
100 Gilbert van der Meijden
100 Gilbert van der Meijden         
5 Robert Treffers
3 Gino Vos
2 Jelle Klaasen
2 Ron Schouten
2 Benito van de Pas
2 Vincent Verweij
2 Gilbert van der Meijden
2 Roy Leenders
1 Jeroen Timmermans
1 Ronald Voogd
1 Christiaan van Overdijk         
1 Hermie van Orsouw
1 Achmed Ahmaddy
1 John de Kruijff
1 Leo Hendriks
1 Wim Mink
1 Melissa Jacobs
1 Andries Sterk
1 Roy Hamers

Volgende week dinsdag alweer de 5e rankingavond, maar eerst staat aanstaande zaterdag No-Score in het teken van het Wildcardtoernooi voor de German Darts Classic in Gladbeck. Vanaf 20:00 uur begint het toernooi waarbij 2 wildcards te winnen zijn ter waarde van 500 euro in totaal.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws