Jeffrey Bekema wint 1e Cashino Darts Ranking 2012 in de Vrijbuiter Ranking nieuws
Ranking nieuws

Jeffrey Bekema wint 1e Cashino Darts Ranking 2012 in de Vrijbuiter

Jeffrey Bekema wint 1e Cashino Darts Ranking 2012 in de Vrijbuiter

Eindelijk was het dan zover. De Cashino Darts Ranking is van start gegaan waarbij een totaal prijzenpot van 3.000 euro te verdelen is. Gelijk op de eerste dag al een prima deelnemersveld met o.a. Ron Meulenkamp, winnaar van Bulls Open en Lingerwaard Open. Jeffrey Bekema, winnaar Veluwse Dartmasters en Mark Lieftink, winnaar Wegener Open. Good 'old' Fons Hardeman, jeugdtalent Yordy Krassenburg en wat lokale favorieten zoals Michel Harskamp, Bob Verduyn, Martin Niemeyer en William van Luttikhuizen waren er ook bij. Oftewel genoeg ingrediënten voor mooie wedstrijden.

Dit bleek al gelijk in de poule wedstrijden. Er werden als snel goede partijen gespeeld en het werd snel duidelijk dat je flink je best moest doen om een plek in de finale te bemachtigen. Nadat de poules waren afgewerkt konden we ons opmaken voor spannende knock-out wedstrijden. Het lukte uiteindelijk favorieten Ron Meulenkamp en Jeffrey Bekema om zich te plaatsen voor deze finale. Ron wist dit te doen door overwinningen op Bob Verduyn in de kwartfinale en Yordy Krassenburg in de halve finale. Jeffrey plaatste zich voor de finale door in de kwartfinale Mark Lieftink te verslaan en in de halve finale behaalde hij een overwinning op Michel Harskamp.

De finalisten deden hun naam eer aan en maakten er een finale van op hoogstaand niveau. Het werd de finale van Jeffrey. Hij wist Ron met 5-3 te verslaan met hierin ook nog eens de hoogte finish van de dag met een 152-finish.

De finale van de verliezersronde ging tussen Chris Rijkeboer en Mahmut Hasturk. Chris, die in de halve finale wist te winnen van Harvey de Riemer en Mahmut versloeg op zijn Niesco van de Hoek. Het was Chris die uiteindelijk de verliezersronde op zijn naam mocht schrijven.

Kortom een geslaagde middag met spannende wedstrijden en met maar liefst 32 keer de maximale score en 10 keer een 100+ finish.

Ook een keer meedoen? Dat kan en wel op zaterdag 30 juni. Dan is namelijk de tweede voorronde van deze Cashino Ranking. Aanvang 20.00 uur en inschrijven tot 19.45 uur. Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar www.cafe-vrijbuiter.nl.

Hieronder de uitslagen van de halve finales en finales, de hoogste finishes en 180'ers.

Winnaarsronde

Kwartfinales:

Jeffrey Bekema – Mark Lieftink 4-1

William van Luttikhuizen – Michel Harskamp 3-4

Martin Niemeyer – Yordy Krassenburg 2-4

Ron Meulenkamp – Bob Verduyn 4-3


Halve finales:

Jeffrey Bekema – Michel Harskamp 5-1

Yordy Krassenburg Ron Meulenkamp 3-5


Finale:

Jeffrey Bekema – Ron Meulenkamp 5-3


Verliezersronde

Halve Finales:

Chris Rijkeboer – Harvey de Riemer 4-1

Mahmut Hasturk – Niesco van de Hoek 4-2


Finale

Chris Rijkeboer – Mahmut Hasturk 5-2


Hoogste finishes:

Jeffrey Bekema 152/121

Michel Harskamp 148

Niesco van de Hoek 145

Martin Niemeyer 122

Harvey de Riemer 122

Mahmut Hasturk 120

Daniel Bakker 116

Ron Meulenkamp 114/110


180'ers:

Chris Rijkeboer 5x

Jeffrey Bekema 4x

Ron Meulenkamp 4x

William van Luttikhuizen 4x

Mahmut Hasturk 3x

Michel Harskamp 2x

Niesco van de Hoek 2x

Fons Hardeman 2x

Casper ter Horst 2x

Mark Lieftink 2x

Bob Verduyn 1x

Daniel Bakker 1x
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws