Leo Hendriks wint 8e dinsdagranking, Gijs de Wilde runner-up Ranking nieuws
Ranking nieuws

Leo Hendriks wint 8e dinsdagranking, Gijs de Wilde runner-up

Leo Hendriks wint 8e dinsdagranking, Gijs de Wilde runner-up

Dinsdagavond werd er zoals gebruikelijk weer een dinsdagranking gespeeld bij No-Score. Leo Hendriks, vorige week runner-up, wist vroeg op de avond de toon te zetten door zich direct te plaatsen voor de finale. Hij deed dit middels overwinningen op Ricardo Mosch, Oswin Streden, Carlo van Kleef en Gijs de Wilde. Ook Danny Slegers kende weer een sterke avond door te winnen van Siebe Sluijter, Ad van Haaren, Jurrian van Os en wederom Ad van Haaren. Voor een plaats in de finale ging Slegers onderuit tegen Gijs de Wilde die in de eindstrijd mocht gaan aanleggen tegen Leo Hendriks. Vorige week moest Hendriks nog genoegen nemen met een tweede plek maar deze week ging hij voor meer en zo geschiedde. Met een 4-1 overwinning harkte hij de winst en de dagprijs binnen en pakte hij belangrijke punten in de ranking met uitzicht op de eindronde.

Bij de dames was Petra Marcus voor de achtste keer op rij duidelijk de sterkste van de avond. Op haar pad richting de finale kwam ze Annet van Elten, Macy Netten en Marilou Daamen tegen maar zonder al te veel moeite werden deze opzij gezet. Angela van der Meijden wist zich via de achterdeur te plaatsen voor het podium waarin ze nipt verloor van Marilou. De finale tussen Petra Marcus en Marilou Daamen werd, evenals eerder op de avond, eenrichtingsverkeer waarbij Marcus met 4-1 de winst pakte. Wellicht zien we Petra volgende week terug in het herencircuit?

De volledige actuele rankingstand, aantal gegooide 180-ers en 100+ finishes zijn te zien www.dinsdagranking.nl

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws