Publiek is de grote winnaar op eerste speeldag van Super Ranking Ranking nieuws
Ranking nieuws

Publiek is de grote winnaar op eerste speeldag van Super Ranking

Publiek is de grote winnaar op eerste speeldag van Super Ranking

De eerste speeldag van de 5e editie van de Oranjebar Super Ranking ging van start met 20 deelnemers die een knallende start wilde maken op de eerste van 12 kwalificatiedagen waaruit de 16 deelnemers voor de finaledag tevoorschijn komen. Om 20:00 uur werd gestart met vier groepen waarin een Round Robbin systeem moest worden gespeeld en de beste 2 zich zouden plaatsen voor de kwartfinales. Na 2 uur dartplezier bleven Nico Thissen, Hans van de Hoek, Benito van de Pas, Bobby Biemans, Anneke Kuijten, Koen van Engeland, Dennis Klamer en Theo Bekkers over om in knock-out wedstrijden te bepalen wie in de finale zouden komen.

De kwartfinale bleek het eindstation voor de enige dame, Anneke Kuijten (waar blijven toch de andere dart dames) Hans van de Hoek, Koen van Engeland en verrassend Bobby Biemans. Vervolgens viel in de halve finale het doek voor Dennis Klamer en Nico Thissen zodat op de eerste speeldag Benito van de Pas en Theo Bekkers als finalisten konden worden genoteerd.

Vooraf aan de finale dachten de meeste aanwezigen dat Benito als grote favoriet de avond met de toernooiwinst zou afsluiten, zonder iets af te doen aan de kwaliteiten van Theo die immers in de vorige editie maar liefst vier keer als dagwinnaar te voorschijn kwam. Het kon dus een mooie wedstrijd worden, liever gezegd het werd een geweldige wedstrijd. Alles wat in een finale verwacht mag worden werd gebracht; hoge scores waaronder veel 180 scores, mooie finishes, drama, werkelijk alles was in de Oranjebar aanwezig waardoor ook het publiek kreeg waar het recht op had en uiteindelijk Was het Theo Bekkers die aan het langste eind trok waarmee hij de eerste stap naar kwalificatie wederom heeft gezet.

Uitslag van speeldag 1: 1. Theo Bekkers 2. Benito van de Pas 3. Nico Thissen en 4. Dennis Klamer.

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

De volgende Oranjebar Super Ranking wordt gespeeld op dinsdag 02 oktober 2012. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19.30 uur. Aanvang van het toernooi is 20.00 uur.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws