Roy Moerenhout wint 12e toernooi Achthuizenranking Ranking nieuws
Ranking nieuws

Roy Moerenhout wint 12e toernooi Achthuizenranking

Roy Moerenhout wint 12e toernooi Achthuizenranking

Zaterdagavond 13 maart 2010 werd alweer het twaalfde toernooi gehouden van de Achthuizenranking in de FIOS Kantine te Achthuizen. Ditmaal wisten 58 deelnemers de lokatie te vinden. Onder hen rankingleider Jan Hokke die vroegtijdig het toernooi verliet omdat hij nog andere verplichtingen had deze avond. Grootste kanshebbers voor deze avond waren John Vlietland, Roy Moerenhout, John Lokken, Jeroen van Die en Ruben Schilperoord. In de verliezersronde zagen we een Hans van 't Oor die we nog nooit op deze manier gezien hadden. Hij zette elke wedstrijd in de verliezersronde naar zijn hand. Na overwinningen op Rob Hagens, Lieven Raap en Jan de Vormer moest ook Lenard Fiere in de finale zijn meerdere erkennen in Hans van 't Oor. In de winnaarsronde zagen we een finale tussen Roy Moerenhout en John Vlietland. Moerenhout versloeg eerder Ruben Schilperoord, Wim Knöps en Jan Melissant, terwijl Vlietland o.a. won van Arto in 't Veld en Anne Schaap. De finale bleek een gelijk opgaande partij, die uiteindelijk gewonnen zou worden door de talentvolle Moerenhout. Dit werd zijn eerste toernooizege van dit seizoen en zijn eerste toernooizege ooit op de Achthuizenranking. De hoogste finish van de dag kwam uit handen van John Vlietland. Hij finishte 153 in een vroeg stadium. Er werd deze avond 19 maal 180 gegooid, waarvan John Lokken en Anne Schaap er elk drie gooiden. Uitslagen 12e toernooi Achthuizenranking:

Kwartfinale
Ruben Schilperoord - John Lokken 3-2
Roy Moerenhout - Wim Knöps 3-2
Anne Schaap - Danny Moonen 3-2
Arto in 't Veld - John Vlietland 2-3

Halvefinale:
Ruben Schilperoord - Roy Moerenhout 2-4
Anne Schaap - John Vlietland 0-4

Finale:
Roy Moerenhout - John Vlietland 5-3

Volgend toernooi wordt gehouden op zaterdag 27 maart 2010. Aanvang: 19.30 uur. Het betreft dan een koppeltoernooi, dus geen singletoernooi.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws