Spanning stijgt in Top Player Competition ’11-’12 Ranking nieuws
Ranking nieuws

Spanning stijgt in Top Player Competition ’11-’12

Spanning stijgt in Top Player Competition ’11-’12

Gisterenavond werd de derde serie wedstrijden uit de eerste ronde van de Oranjebar Top Players Competitie gespeeld. Helaas ontbraken Tokan Ata en Deniz Armut wegens ziekte en moest Pedro Heijnen wegens werkzaamheden verstek laten gaan. Dit mocht de pret niet drukken. Inmiddels geven de standen in de 4 groepen aanleiding tot volop speculeren.

In groep A lijkt Jordy Terburg veilig en moeten Remon Hurrebrink, Michel van de Horst, Evert van Eck en Willem Mandigers gaan uitmaken wie de overige drie spelers zijn die doorgaan. In groep B zijn Willy van de Wiel, Danny Schellekens en Benito van de Pas vrijwel zeker van overwinteren. Verassend genoeg lijkt het erop dat qualifier Ed v/d Aa zich hierbij gaat voegen ten koste van Johan de Bresser en Pedro Heijnen.

De situatie in groep C is het spannendst; Braulio Roncero laat geen misverstand ontstaan over zijn plannen en gaat aan de leiding. De overige 5 spelers Tokan Ata, Dennis Klamer, Harm Kuijpers, Nico Thissen en William Verbakel zijn allemaal nog in de race om zich te plaatsten voor de 2e ronde.

Tot slot de situatie in groep D. Hier zijn Hermie van Orsouw en Bobby Biemans de baas en mogen Deniz Armut, John de Kruijf en Abdil Loubane vechten om de overige 2 plaatsen.

Alle resultaten van de TPC kun je vinden op de website www.oranjebar.nl.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws