Vierde donderdagavondranking voor Molema en Hendriks. Ranking nieuws
Ranking nieuws

Vierde donderdagavondranking voor Molema en Hendriks.

Vierde donderdagavondranking voor Molema en Hendriks.

Op deze 4donderdagavond kwamen 15 heren en 8 dames af. De dames werden verdeeld in twee poules. In de schoppen poule won Kerstien de Vries 1doordat ze alle games won. Anneke Houben werd 2voor Bianca Burhenne en Gerdina Heijnen. In de harten poule werd Carla Molema 1zonder ook maar één leg af te geven. Christina Achten werd 2voor Thea Theunissen en Wilma Hölscher.

In de eerste ½ finale won Kerstien de Vries mede door een 180 score en een 102 finish met 4-0 van Christina Achten. In de andere ½ finale moest Carla Molema haar eerste en enige leg afstaan aan Anneke Houben, 4-1. De finale was eenvoudig voor Carla Molema met een 4-0 overwinning op Kerstien de Vries.

De 15 heren werden verdeeld over drie poules. In de schoppen poule werd Angelo Hermans 1evoor Jerry Hendriks. James Linan werd 3ewaardoor hij zich later zou plaatsen voor de laatste 8 d.m.v. het winnen van de mini double trouble. Martien Heijnen en Erik Hoppe werden 4 en 5.

De harten poule werd gewonnen door Nicky van Horck en Eric Peeters werd 2e. Gert Basten werd 3een verloor later de mini double trouble. Gé Grubben en Jules van den Hombergh werden 4 en 5. Pedro Heijnen werd overtuigend 1ein de klaveren poule voor Thijs Holtman. Kay van Gulik werd 3een wist zich middels de mini double trouble te plaatsen voor de laatste 8.

In de eerste ¼ finale won Nicky van Horck met 4-0 eenvoudig van Kay van Gulik. James Linan maakte het voor Pedro Heijnen enigszins lastig, doch Pedro won met 1-4. Thijs Holtman had geen schijn van kans tegen Jerry Hendriks, 0-4. Angelo Hermans won met 4-0 van Eric Peeters. Nicky van Horck was vandaag in de ½ finale niet opgewassen tegen Pedro Heijnen, het werd 0-5. Jerry Hendriks had de grootst mogelijke moeite om Angelo Hermans van zich af te schudden, 5-3.

In de finale was Jerry Hendriks vandaag ook een maatje te groot voor Pedro Heijnen, Pedro mistte teveel dubbels en daar maakte Jerry dankbaar gebruik van, 6-1 voor Jerry Hendriks. Hoge finishes waren er met een 164 check van Jerry Hendriks, een 161 check van Gé Grubben en Kerstien de Vries gooide een 102 check.

180 Scores waren er voor Jerry Hendriks met 4 stuks en Pedro Heijnen, Kerstien de Vries, Angelo Hermans en Gert Basten hadden er ieder één.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws