Gezellige Maandagavond in Sportcafé de Vrijboom: Verjaardagen, Hoge Finishes en Spanning Regiodarts
Regiodarts

Maandag 3 juni 2024 was weer een bruisende avond in sportcafé de Vrijboom met vijf mooie poules die de strijd aangingen. Het was extra feestelijk, want zowel Larissa Smits als Kelly Streef vierden hun verjaardag. Samen met Lisa Sengers behoorden zij tot de beste dames van de avond.

Hoogtepunten van de Avond

Mackelly van de Logt zorgde voor spectaculaire momenten met een indrukwekkende hoogste finish van 160. Ook de op één na hoogste finish, 150, was van zijn hand. In totaal werden er maar liefst 19 keer ton+ gegooid, wat de avond extra bijzonder maakte.

Spannende Finales

De finale van de verliezersronde was een spannende wedstrijd. Djordy Veenhof kwam eerst met 0-2 achter tegen Niels Strijbosch, maar wist uiteindelijk overtuigend met 4-2 te winnen. In de finale van de winnaarsronde bewees Owen Roelofs opnieuw zijn klasse. Hoewel Nick Hijmans zijn best deed, gooide Owen op de juiste momenten de benodigde scores en won overtuigend met 5-1.

Mistery Balletje en Volgende Week

Het “Mistery” balletje stond op 123, maar deze werd helaas niet gegooid. Dit betekent dat de pot volgende week, maandag 10 juni, richting het maximum van €250,00 gaat.

Het café opent zijn deuren om 19:00 uur, de loting vindt plaats om 19:55 uur en de wedstrijden beginnen stipt om 20:00 uur. Voorinschrijven kan door een sms of app-je te sturen met je naam naar 06-51283944.

Kom volgende week weer langs voor een gezellige en spannende avond darts in sportcafé de Vrijboom!