Jelle Klaasen de sterkste tijdens laatste kwalificatiedag van 41e OSR editie Regiodarts
Regiodarts

Jelle Klaasen de sterkste tijdens laatste kwalificatiedag van 41e OSR editie

Jelle Klaasen de sterkste tijdens laatste kwalificatiedag van 41e OSR editie

De laatste kwalificatie avond van de 41 e Oranjebar Super Ranking waar de deelnemers, die eerder minimaal drie kwalificatiedagen hadden meegedaan, de kans hadden om zich alsnog te kwalificeren voor de finaledag vond afgelopen dinsdag plaats.

Met 33 deelnemers werd de laatste speeldag afgesloten en begonnen zeven groepen van vier en een van vijf spelers waarbij de nummers 1 en 2 (incl. nr. 3 van de poules van 5) verder gingen met de knock-out wedstrijden voor de dagzege en de overige spelers zichzelf nog konden belonen met het spelen van de verliezersronde voor een troostprijs.

Alles kon live worden gevolgd via deze link.

Jelle Klaasen was de sterkste tijdens deze laatste kwalificatiedag van de 41e OSR editie. Oswin Streden eindigde runner-up, terwijl Stefan de Bruin de troostprijs pakte. Lincy Gloudemans bleek de beste dame. Daarnaast is de spelerslijst voor de finaledag op 29 augustus nu bekend.

De resultaten in de eindfases van de winnaars- en verliezersronde waren als volgt;

Winnaarsronde (Dagzege)

Halve finales:
Danny van Trijp vs. Oswin Streden 2-4
Kevin Verbakel vs. Jelle Klaasen 2-4

Finale:
Oswin Streden vs. Jelle Klaasen 2-5

Verliezersronde (Troostprijs)

Halve finales:
Jeremy Sonneveld vs. Stefan de Bruin 1-3
Bas Engelen vs. Rob van der Aa 3-1

Finale:
Stefan de Bruin vs. Bas Engelen 4-3

Het aantal maximale scores van deze week bedroeg 26 stuks. De teller voor het aantal 100+ finishes kwam deze week uit op slechts 5 stuks. De inhoud van de Mysterie Box ging er deze week opnieuw niet uit; De winnende 158-finish werd niet gegooid.

Maximale scores

1x door Rob van der Zanden, Stefan de Bruin, Rob van der Aa, Dennis van der Steen, Roel Geelen, Yoeri Duijster, Bob van den Hout, Kendji Steinbach, Kacper van Bakel, Kevin van Hove, Tim Pennings, Lincy Gloudemans en Kevin Verbakel.

3x door Danny van Trijp, Oswin Streden en Jeremy Sonneveld.

4x door Jelle Klaasen.

Hoge Finishes (100+)

105 door Stefan de Bruin

111 door Dimitri van Boxel

112 door Kevin Verbakel

120 door Mario Robbe

122 door Rob van der Zanden

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

Na het verwerken van de uitslag blijken de volgenden gekwalificeerd voor de finaledag op 29 augustus aanstaande. Onderstaande spelers zijn door de organisatie uitgenodigd om deel te nemen aan de finaledag;

Jimmy van Schie
Peter van den Broek
Kendji Steinbach
Bart de Koning
Yoeri Duijster
Jermaine Wattimena
Oswin Streden
Davy van der Zande
Kevin Lankhuizen
Stijn Donkers
Danny van Trijp
Rob van der Aa
Kevin Verbakel
Javanico Jansen
Cas Maessen
Dennis van der Steen

Reserves:
Roel Geelen
Mario Robbe

De finaledag van de 41 e Oranjebar Super Ranking wordt vanzelfsprekend weer een prijzenfestijn; naast het prijzengeld voor de beste drie spelers van de rankinglijst zal er tijdens de finaledag ook nog eens €500,= worden verdeeld tussen de 16 geplaatste deelnemers. En natuurlijk maakt iedere deelnemer weer kans op de inhoud van de Mysterie Box. Ook aan niet-gekwalificeerde spelers is op deze dag wederom gedacht en ook overige dartliefhebbers zijn vanzelfsprekend welkom om deel te nemen aan een extra toernooi dat voor deze groep zal worden georganiseerd en waarbij leuke prijzen te verdienen zijn.

De eerst volgende kwalificatie dag voor de 42 e editie van de Oranjebar Super Ranking wordt gespeeld op dinsdag 05 september 2023. Het inschrijfgeld blijft €6,= p.p. en men kan inschrijven tot op de wedstrijddag tot 20:00 uur. Aanvang van het toernooi is 20:30 uur. De twaalfde en laatste kwalificatiedag van de 42 e editie van de Oranjebar Super Ranking wordt gespeeld op dinsdag 21 november 2023, een week later gevolgd door de 42e FINALEDAG op 28 november.

LET OP!!! HET MAXIMAAL AANTAL DEELNEMERS IS 48. VOL=VOL

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws